Sličnost je nevjerojatna: I Elsa ima svoju živu dvojnicu

Foto: Instagram

UZ LJUDSKU Barbie, svijetom šeta i prava, živa Elsa, zvijezda popularnog Disneyevog crtanog filma Frozen za kojim trenutno luduju mališani diljem svijeta.

U stvarnom svijetu njeno je ime Andressa Damiani, 23 su joj godine i živi u Brazilu, a tvrdi da je njen izgled potpuno prirodan - tek uz minimalnu količinu make upa. Njen je izgled podijelio brazilsku javnost, a dok joj se djeca dive, mnogi su uvjereni da se podvrgla estetskim operacijama te je zbog toga kritiziraju.

"Misle da sam luda i da mi je samo izgled bitan. Zovu me lažljivicom, uvjereni su da sam izoperirana i da se izgladnjujem. Ali to nije istina, oduvijek sam bila sitna i sličila na lutku", tvrdi Andressa, dodajući da je čitavo djetinjstvo bila vrlo sramežljiva i gotovo bez prijatelja jer su joj se vršnjaci izrugivali zbog izgleda.

S vremenom je, tvrdi, prihvatila "lutku" u sebi i počela se šminkati i odijevati u "bajkovitom" stilu, no tvrdi da osim toga ne radi ništa posebno kako bi nalikovala Elsi.

"U svakodnevnom životu gotovo uopće ne nosim šminku, nisam na dijeti i jedina tjelovježba mi je šetanje mojih pasa. Uz odgovarajući make up svatko zapravo može izgledati poput lutke, ne morate biti mršavi i plavokosi", tvrdi Andressa.

Danas joj, kaže, laska što je uspoređuju s Disneyevim ljepoticama, a objavila je i niz videa na YouTubeu s uputama kako se našminkati poput lutke.

Pročitajte više