Slipknot usrećio dječaka nakon viralne snimke, pozvali ga da zasvira s njima

Foto: Twitter

SLIPKNOT je jedan od najupečatljivijih heavy metal bendova ne samo zbog tvrdog zvuka, već i zbog teatralnih nastupa i originalnih maski za Noć vještica, koje su njihov zaštitni znak.

Da su ipak mekog srca, dokazuje i njihova nedavna gesta kojom su usrećili petogodišnjeg Caleba Hayesa iz Newcastlea, u Ujedinjenom Kraljevstvu. Naime, Caleb je s ocem bio na koncertu Slipknota što je zabilježeno na video snimci, koja prikazuje mališana na očevim ramenima, dok ekstatično oponaša sviranje bubnjeva. Snimka je brzo postala viralna.

My MAN 🤘🏻🥁🤘🏻🥁🤘🏻 https://t.co/i5SzPTnsRd

— Jay Weinberg (@jayweinbergdrum) January 18, 2020

Ovaj video nije promakao ni Jayu Weinbergu, bubnjaru Slipknota, koji ga je podijelio putem svog Twitter računa uz natpis "Moj čovjek!”.

Bend je, potom, pozvao Caleba i njegovu obitelj na nastup u Birminghamu, gdje su uživali iz VIP lože. Kasnije im se petogodišnjak pridružio i na pozornici, a dobio je i priliku odsvirati nešto na Weinbergovim bubnjevima.

My man @h_drummer came to rock tonight 🔥🤘🏻🥁🤘🏻🔥 pic.twitter.com/fdE7qm0E7Y

— Jay Weinberg (@jayweinbergdrum) January 25, 2020

Njegova mama je otkrila koliko su Caleb i čitava obitelj bili oduševljeni ovim iskustvom, prenosi UNILAD: "Bila nam je čast biti pozvani kao VIP gosti. Calebova je strast glazba. Kod kuće ima bubnjeve na kojima svira kada god poželi.

Ona je dodala da ga podržavaju u namjeri da se bavi glazbom jednog dana, a da on Slipknot pogotovo obožava zbog intenzivnog zvuka bubnjeva zbog čega će ovaj koncert za njega biti nezaboravna uspomena.

Pročitajte više