Slobodan iz Srbije oduševio regiju svojom dobrotom: Poklonio kuću i plac za potrebite

Foto/Screenshot: Facebook

NEOBIČNA objava u Facebook grupi Budi human - humanitarne licitacije, u kojoj mnogi poklanjaju, odnosno licitiraju svoje stvari, oduševila je regiju. Jedan čovjek u Srbiji poklonio je svoju kuću i plac u humanitarne svrhe.

"Kuća 155 kvadrata, 14 ari placa (1 400 m², op. a. ) koji je jako zakorovio i potrebno je dosta sređivati. Selo Lopatanj, općina Osečina. Prizemlje je potrebno u potpunosti renovirati u smislu zidova, podova, kupatila. Kat je u dobrom stanju, dvije terase. Voda - zajednički seoski bazen. Struja i telefonski priključak.

Pod parket i pločice. Početna cijena 120.000 dinara (1023,33 eura, op.a.). Za pomoć više osoba u dogovoru s kupcem. Vlasnik kuće je Slobodan Ranković. Kuća nema dugova. Geometar nam je poslao sliku parcele na kojoj se vidi kuća. Izgrađena je 1978. godine", piše u objavi.

Kuća izlicitirana za 1.3 milijuna dinara

Nije potrebno reći da je objava prikupila više tisuća lajkova, ali i dvije tisuće komentara. U većini njih ljudi su izrazili oduševljenje i zahvalnost Slobodanu na njegovoj dobroti. Kupovina kuće na kraju je pripala Milošu Markoviću, koji ju je izlicitirao za 1.323.000 dinara (11.282,25 eura).

"Čuo sam se s gospodinom Slobodanom i dogovorili smo se da se vidimo. Javljamo se nakon toga oko ostalih stvari. Puno hvala i Mariji Gojković što je ponudila pokriti pravne poslove, kontaktirat ćemo Vas Slobodan i ja kada za to dođe vrijeme.

Inače, da znate da nije u pitanju nikakva prevara i da je gospodin Slobodan jedan jako dobar, kulturan i human čovjek koji kuću zaista poklanja. Hvala još jednom svima, pozdrav", napisao je Miloš koji je kupio kuću.

Pročitajte više