Slovenka traži sestru blizanku: Ni ja ni majka ne vjerujemo da je umrla na porodu

Foto: Facebook

SLOVENKA Mirjana Kolarič na svom je Facebook profilu podijelila kako traži svoju sestru blizanku, za koju se smatra da je umrla na porodu, no ona i njezina majka sumnjaju u tu priču. 

Potresna priča 

"Mama nas je rodila 31.5.1976. u Mariboru, ja sam se porodila prva, a za sestru su nakon rođenja majci kazali da je umrla jer smo bile nedonoščad. Žena koja je bila isto vrijeme u sobi je čula da je dijete plakalo, na molbu majke i oca da vide leš djeteta nisu je pokazali ni dozvolili da je sahrane", napisala je. 

ovim putem trazim sestru blizankinjo,mama nas je rodila 31.5.1976 u Mariboru,ja sam se porodila prva a za sestro su...

Posted by Mirjana Kolarič on Wednesday, 7 June 2023

Dodala je kako je oduvijek imala neki čudan osjećaj da je njezina sestra blizanka ipak živa. 

Trag ju je odveo do Sarajeva 

Njezine sumnje potvrdila je i majka, koja joj je na pitanje misli li da je blizanka živa, u suzama odgovorila: "Meni se to čini čitavo vrijeme, ali nisam se usudila to nikome reći naglas", na što joj se, kaže, zaledila krv u žilama. 

Drugi put joj se to dogodilo kad je otkrila da u centralnom registru nije upisana sestra blizankinja, a treći put kad je vidjela narukvicu s brojem navodno umrle sestre, koju čuva njezina majka. 

"Trag me doveo do Sarajeva, zato vas molim da pogledate moje fotografije, možda neka žena sliči na mene", napisala je, zamolivši da objavu podijele svi njezini prijatelji i oni koji naiđu na nju, kako bi se prošila na prostoru bivše Jugoslavije. 

Pročitajte više