Slovenski premijer i 20 godina mlađa misica Tina snimljeni zajedno na dodjeli nagrada

Foto: Joze Suhadolnik/ DELO/CROPIX

SLOVENSKI premijer Robert Golob i 20 godina mlađa misica Tina Gaber zajedno su se pojavili na dodjeli Prešernovih nagrada u Ljubljani.

Snimljeni su zajedno prvi put otkako su se slovenski mediji raspisali o njihovoj navodnoj vezi. Ranije su zajedno viđeni u trgovini namještaja, a zatim i na vatikanskom božićnom koncertu u Rimu, koji je prenosila talijanska privatna televizija Canale 5. Tina je još prošle godine bila viđena u izbornom stožeru Roberta Goloba.

>>Slovenski premijer ljubi 20 godina mlađu misicu Tinu Gaber?

Robert je Tinu upoznao preko njene sestre Urške, koja mu je prvo bila pomoćnica u energetskoj tvrtki Gen-I, a sad je zaposlena u kabinetu premijera.

Tina Gaber poznato je lice slovenske estrade. Bila je Miss Hawaiian Tropica i bivša djevojka pjevača Jane Plestenjaka, a mediji su pisali da je bila u vezi i s bivšim slovenskim ministrom za promet Patrikom Vlačičem. Na Instagramu je prati 19.000 ljudi, a na društvenoj mreži nerijetko objavljuje fotografije s putovanja.

Golob je prethodno bio u braku s Janom Nemec, no prošle godine objavljeno je da se razvode te da će premijer nadalje živjeti sam s djecom.

Pročitajte više