Slučajno pogledala mailove u spamu i saznala da je dobila 20 milijuna kuna na lutriji

Foto: Shutterstock

AMERIKANKA Laura Spears otkrila je da je osvojila 3 milijuna dolara na lutriji, odnosno 20 milijuna kuna, nakon što je u spamu tražila drugi e-mail.

Laura je kupila listić Mega Millions na internetskim stranicama državne lutrije nakon što je vidjela da je potencijalni dobitak narastao na stotine milijuna dolara.

"Nekoliko dana poslije kupnje listića tražila sam nečiji e-mail pa sam provjerila neželjenu poštu. Tad sam vidjela e-mail lutrije u kojem se navodi da sam osvojila dobitak. Nisam mogla vjerovati što sam pročitala, pa sam se ulogirala u svoj račun na stranici lutrije da potvrdim točnost tog e-maila", rekla je Spears dužnosnicima lutrije, prenosi BBC.

Kazala je da s osvojenim novcem planira ranije otići u mirovinu, a poručila je i da će odsad pažljivije gledati e-mailove koji joj stižu u spam.

"Definitivno sam dodala lutriju Michigan na svoj popis sigurnih pošiljatelja, samo u slučaju da mi se ikada posreći da dobijem još jednu e-poruku o ogromnoj nagradi", rekla je.

Mega Millions lutrijski listići prodaju se za dva dolara u 45 saveznih država, a 2018. jedan je dobitnik u Južnoj Karolini osvojio rekordnih 1.6 milijardi dolara, odnosno 10.6 milijardi kuna.

Pročitajte više