Slušatelji Gold FM-a bijesni zbog gašenja: "Prestrašno. Skoro da sviraju narodnjaci"

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

VODITELJICA Gold FM-a Mia Elliott oprostila se sa slušateljima nakon što je objavljeno da se radio gasi i da će na njegovim frekvencijama sada svirati domaća glazba. 

"I kako reče onaj s riječima puno spretniji, i ova predstava je završena. Nadam se da ste uživali u njoj. Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine. Nadam se da ćemo se još čuti u nekoj drugoj predstavi, u nekom drugom cirkusu, u nekom drugom eteru", napisala je Mia, između ostalog, na Facebooku, a njezini slušatelji zasuli su je porukama.

Očito je da su slušatelji starog Gold FM-a bijesni zbog glazbe koja se sad tamo pušta.

"Evo, jutros uključim Gold, a ono skoro narodnjaci?! Znači li to da je Gold FM kakvog znamo otišao u povijest??? Draga Mia, hvala na radostima, žao mi je što sam Gold otkrila relativno nedavno", napisala joj je jedna slušateljica.

"Jutros upalim radio i nakon što sam sve ukućane optužila da su nešto pobrkali sa stanicama, skužimo da više nema Golda niti Tebe! Trešti šund!! Prežalosni smo", dodaju.

"Ja sam potpuno poludila danas kad sam upalila radio i ono neki melos ajme majko. Da ne spominjem da je moje dijete od 6 godina tri puta pitalo mama kakva je ova muzika i gdje je ona naša. Neeeee, vratite nam Gold Fm. Ne mogu slušati ove gluposti", bijesno dodaju slušatelji.

"Nadam se da je to sve skupa neka fora! Kaj nije dosta happy extra narodnih? Kaj nemre bit jedan normalan radio il se sve mora uništiti? Dajte recite alternative", pišu slušatelji.

Gold FM više ne postoji, sad se pušta seljačija

Gold FM više ne postoji. Na frekvenciji 94.9 MHz, na kojoj je za područje Zagreba i Velike Gorice dosad emitirao Gold FM, od jučer se vrti Happy FM.

"Uz vrhunsku produkciju, nizat će se hit za hitom. Ako me ostaviš Mate Miše Kovača, Amnezija Maje Šuput, Nesretnik sam od rođenja Zlatka Pejakovića, Severinin Ajde, ajde zlato moje, Maslačak grupe Magazin, Moja Hercegovina Mate Bulića, Kada žene tulumare Joška Čaglja Jole, Ima li nade za nas Dražena Zečića i Anđele Kolar…", najavljuju s novog radija, čija je direktorica Kristina Brčić.

Ovo je velika promjena u programu na ovoj frekvenciji s obzirom na to da se Gold FM dosad promovirao ovako: "Ukratko, #legendarnihitovi znači da sviramo najbolje iz 80-ih, 90-ih i 70-ih, a nađe se koja i iz 60-ih i 50-ih."

Pročitajte više