Službeno je: Razvode se Joe Jonas i Sophie Turner, on podnio zahtjev za razvod

Foto: Instagram

SLUŽBENO je - pjevač Joe Jonas i zvijezda Igre prijestolja Sophie Turner razvode se nakon četiri godine braka. Jonas je podnio zahtjev za razvod braka u sudnici u Miamiju i angažirao je odvjetnika.

Žele zajedničko skrbništvo

Daily Mail došao je do dokumenata sa suda u kojima se navodi da je njihova veza "nepovratno prekinuta". Par želi dijeliti skrbništvo nad svojom trogodišnjom kćeri Willom te jednogodišnjom kćeri čije ime još nisu otkrili, iako se u papirima navodi pod inicijalima D.J.

"U najboljem je interesu malodobne djece da strane dijele roditeljsku odgovornost", navodi pjevačev odvjetnik u dokumentima. Jonas traži da on i Sophie uspostave plan i raspored kada će djeca biti kod koga.

Imali su potpisan predbračni ugovor

Dokumenti također navode da su strane "sklopile valjani i provedivi predbračni ugovor" 29. travnja 2019. - nekoliko dana prije nego što su se vjenčali u Las Vegasu. Jonasov odvjetnik nije uključio predbračni ugovor u zahtjev za razvod braka kako bi "zaštitio prava na privatnost obje strane", međutim dokumenti sugeriraju, piše Daily Mail, da pjevač ne planira tražiti alimentaciju od Turner. 

"Obje strane imaju sposobnost uzdržavanja malodobne djece i oboje bi trebali biti obvezni doprinositi uzdržavanju malodobne djece", stoji u dokumentu. Jonasa zastupa odvjetnik iz West Palm Beacha Thomas J. Sasser, dok je Turnerina poslovna menadžerica Carrie Malcolm navedena kao njezina glavna kontakt osoba u papirologiji.

Podsjetimo, prije nekoliko dana sve su glasnija bila šuškanja da se par razvodi. Izvori kažu da su imali ozbiljne probleme u posljednjih šest mjeseci. Navodno se u posljednja tri mjeseca Joe sam brinuo za njihovo dvoje male djece gotovo cijelo vrijeme, čak i dok je njegov bend bio na turneji po SAD-u.

Pročitajte više