Smislila je "čudan i odvratan" način da sačuva svoju amputiranu nogu

Foto: Instagram/sewport.com

NIKOME nije lako prihvatiti da će izgubiti dio tijela, a jedna je žena odlučila sačuvati svoju amputiranu nogu na zbilja bizaran način. 

Kad je shvatila da će njena amputirana noga završiti u medicinskom otpadu to ju je toliko zgrozilo da je od nje odlučila napraviti torbicu. Pomoć je potražila na internetskoj stranici sewport.com gdje ljudi traže stručnjake koji će za njih sašiti unikatne predmete koje su osmislili. 

"Vrlo je vjerojatno da će mi uskoro amputirati nogu, a nedavno sam čitala o skandalu s medicinskim otpadom u kojem su samo pustili da dijelovi tijela istrunu. Ne želim da se to i meni dogodi. Shvatila sam da kožni predmeti nastaju od životinjske kože pa sam pomislila da bih mogla od svoje amputirane noge napraviti nešto lijepo i jedinstveno", napisala je Joan iz Manchestera. 

Dodala je i crteže na kojima je prikazala željeni dizajn torbice te objasnila da je za nju spremna izdvojiti 3000 funti (oko 25.600 kuna). 

"Mislim da je torbica najlogičniji izbor. Moja je koža u pitanju, pa zašto ne? Shvaćam da je ovo pomalo čudno i odvratno i da će neki misliti da sam luda, ali to je moja noga i ne mogu podnijeti ideju da će negdje samo istrunuti. Ona je dio mene i želim je zadržati", zaključila je. 

Pročitajte više