Smotanu misicu tješili NBC-jevi voditelji

MLADA djevojka koja je zahvaljujući svom, sada već legendarnom, nastupu na izboru za Miss Teen SAD postala oličenje svih najnegativnijih stereotipova o plavušama i pripadnicima američke nacije tvrdi da je njen trenutak "slave" posljedica toga što nije dobro čula pitanje, odnosno bila "previše uzbuđena" svojim prvim nastupom uživo na nacionalnoj televiziji.

Prilika za iskupljenje je došla u obliku drugog nastupa uživo na nacionalnoj televiziji, ovaj put u NBC-ovom jutarnjoj emisiji "Today". Lauren Caitlin Upton, Miss Teen Južne Karoline i treća pratilja Miss Teen SAD, je rekla kako je sebe poslije gledala na televiziji i nije vjerovala što njen lik izgovara na televiziji.

Dvoje voditelja su se itekako potrudili iskazati suosjećanje sa smotanom misicom, rekavši kako su i sami, iako su višegodišnji profesionalci, također imali niz sličnih "bisera" uživo u eteru. Voditelj Matt Lauer je rekao da "ne može brojati" slučajeve kada su on i kolegica za vrijeme pauze za reklame jedno drugo pogledali i lice i rekli "jesi li zbilja to rekao".

Voditeljica Ann je, pak, dala "high five" mladoj misici pohvalivši je zbog hrabrosti da dođe na javnu televiziju i pokaže spremnost da se smije sama sebe.

Na kraju joj je ponovno postavljeno pitanje zbog kojeg je napravila biser - kako komentira ankete prema kojima petina Amerikanaca ne mogu pronaći SAD na zemljopisnoj karti. Upton je na to kao iz topa izjavila da ona sama i svi njeni prijatelji mogu pronaći SAD na karti, ali da je očito nužno posvetiti više pažnje zemljopisu u američkim školskim programima. Taj odgovor je popraćen pljeskom iz studija.

Na pitanje što namjerava činiti dalje u životu, Lauren je izjavila da želi diplomirati grafički dizajn na Državnom sveučilštu Appalachian a nakon toga u Los Angelesu upisati Međunarodnu školu dizajna i tehnologije kako bi se poslije bavila specijalnim efektima na filmu i TV.

D.A.

Pročitajte više