Snaha i sin Roda Stewarta planiraju se preseliti u Hrvatsku: "Život tu je puno bolji"

Foto: Tonci Plazibat/CROPIX

Sin britanskog glazbenika Roda Stewarta krajem svibnja vjenčao se u Dubrovniku s Nicole Artukovich, koja je porijeklom iz Konavala i Hercegovine, a par je sada otkrio da se planira preseliti u Hrvatsku.

Liam i Nicole sa sinom su u Dubrovniku ostali mjesec dana pa su tu proveli i medeni mjesec. "Želimo živjeti u Hrvatskoj nekoliko godina, dok Louie ne krene u školu. Čini nam se da je sigurnija i da je stil života bolji", rekla je Nicole za Gloriu. Dodala je da još ne znaju koji bi grad odabrali za život, a trenutno razmišljaju o Splitu gdje bi voljela otvoriti fitness studio.

"Čuo sam da u Sisku postoji klub koji je dio Alpske hokejaške lige, čije su članice Hrvatska, Slovenija, Austrija i Italija. Vidjet ćemo što će biti s tim. Ako ne bude ništa, uvijek se mogu vratiti u Englesku, a imam i nekoliko drugih opcija", dodao je Liam.

Par je rekao da je vjenčanje bilo savršeno te da su se posluživali hrvatski specijaliteti poput brancina i janjećih kotleta, što je tipično za Novi Zeland. Na after partyju su jeli ćevape, što se Liamu i najviše svidjelo. "Pola večeri sam jeo samo ćevape nakon previše 'shotsa' rakije", rekao je, a Nicole je dodala da je tijekom noći popila samo dvije čaše vina, a onda je otišla za bar i nastavila s rakijama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.