Studentica koja je financirala faks snimanjem pornića sada je pri kraju studija prava

Foto: Instagram

MIRIAM Weeks snimala je porniće kako bi skupila novac za studiranje. S osamnaest godina upala je u porno industriju s jednim jedinim ciljem - skupiti novac za studij prava na Sveučilištu Duke, budući da tamo akademska godina košta 60 tisuća dolara.

Budući da joj roditelji nisu mogli platiti preskupi fakultet, podržali su je u njezinoj odluci da snima porniće dok ne skupi novac.

Miriam, koju ljubitelji pornića znaju kao Belle Knox, pri upisu na fakultet pokušala je sakriti svoj identitet, ali su uskoro kolege skužili tko je ona te je počeli ucjenjivati i izrugivati se.

Prvih godina studiranja Miriam je pala u tešku depresiju, a osim što su je drugi zlostavljali verbalno i fizički, priznaje da se odavala i samoozljeđivanju.

Danas su ti dani iza nje i ništa od toga je nije spriječilo u njezinom naumu da završi faks.

Iako priznaje da su je povrijedile reakcije njezinih bliskih prijatelja, Miriam se ne obazire na ono što kolege pričaju o njoj, a svoje fakultetske obaveze izvršava na najbolji mogući način.

"Ono što se nalazi na internetu ne određuje mene kao ženu i ljudsko biće", kaže Miriam koja je sada pred diplomom. 

"Moja je priča samo dokaz da je fakultet jebeno preskup", rekla je buduća pravnica koja je na kraju balade uspjela i ostvarila svoj cilj.

Pročitajte više