Snimanje spota za pjesmu "Ljubav": Podivljala Žanamari Lalić u snažnim rukama prvog mistera

ŽANAMARI LALIĆ snimila je novi spot za pjesmu "Ljubav", a fotografije sa spota koje za sada možete vidjeti samo na Indexu, pokazuju kakva je "divlja" atmosfera vladala na setu. "Pjesma je življa, rokerskija, pa sam imala prilike podivljati u spotu, skupa sa svojim bendom, što će se posebno vidjeti u posljednjoj sceni", rekla nam je Žanamari, čiji je "razbarušeni" stajling za spot kreirao Viktor Drago, dok je Darko Drinovac režirao.

"Dok drugi snimaju u Ferrarijima, ja snimam u kamp-kućici"

"Radnja spota je pričica koja se odvija u kamp-kućici. To je neki moj mali svijet u kojem sam živjela i voljela", pojasnila nam je lijepa pjevačica. "Dok drugi snimaju u Ferrarijima, ja snimam u kamp-kućici iz 80-ih. Mislim da to ima više duha i arta, a i bliže je stvarnom životu nego isfuravanje nekog lažnog glamura. Gledali smo i da se stajling uklapa u ideju kamp-kućice, bilo bi glupo da sam sad tu hodala u večernjim haljinama", priča nam uz smijeh.

"Bacao me u zrak i okretao, ali nije se zapuhao"

U spotu se uz nju pojavljuje i prvi mister Hrvatske i maneken, Matija Mejaški. "Imao je dovoljno strpljenja, bio je super na snimanju, a bio je i dovoljno jak da me drži na rukama", kaže nam Žanamari. "Bacao me u zrak i okretao, ali nije se zapuhao. Matija se pojavljuje u samo par scena, nismo htjeli pretjerivati, da mi opet ne kažu kako ufuravam neke frajere u spotove", objašnjava pjevačica koja večeras ima nastup u Kašteliru. Publika će spot moći vidjeti nakon promocije 20. svibnja, a njime Žanamari najavljuje, kako nam je rekla, "novi materijal i novi zvuk".

Pročitajte više