Snimi par videa i osvoji Husqvarna Automower vrijedan 11 tisuća kuna

Foto: Press

ZAŠTO bi itko kosio sam ako može imati kosilicu koja to radi umjesto njega?

Stroj koji podsjeća na oklopnu bubu, a osmišljen je da travnjak gricka kao ovca – Husqvarna Automower® – vrhunac je u naprednoj tehnologiji košnje. Upravo tražimo ljude koji ga žele isprobati, osvojiti, a voljni su svoje iskustvo podijeliti s drugima.

Kako funkcionira Husqvarna Automower® robotska kosilica? Najkraće rečeno, nakon što je postavljena – kosi sama. Svoj travnjak vlasnik omeđi žicom koja određuje granice košnje stroja, a tu žicu može ostaviti na travnjaku čak i preko zime. Nakon toga postavi baznu stanicu (koja je povezana na električnu mrežu) i to je otprilike to. Kosilica prolazi travnjakom nasumičnim uzorkom, koseći posvuda pomalo, zaobilazeći prepreke, a kad "osjeti" da joj je baterija pri kraju, sama odlazi na baznu stanicu napuniti se.

Od krađe je štiti alarm i PIN, a kiša i vrućina joj ni na koji način ne smetaju. Osim toga, može svladati nagib do 35 stupnjeva, tiha je i učinkovita – sve vam je jasno. Takozvana robotska kosilica s klasičnom kosilicom ima veze koliko i novi Ferrari sa starim Yugom.

Zvuči predobro da bi bilo istinito? Pozivamo skeptike da je sami isprobaju i podijele svoja iskustva!

U tijeku je natječaj za 10 Travopazitelja – ljudi koji će u svom vrtu u razdoblju od pet mjeseci isprobati ove kosilice od kojih je svaka vrijedna čak 11.000 kuna. Ako budu redovno dijelili svoja svjedočanstva putem društvenih mreža i za svaki od 11 videa koji trebaju snimiti skupe barem 100 pregleda - kosilice će postati njihove. Prijaviti se možete do 20.4.2016. OVDJE, a koliko je jednostavno osvojiti Husqvarna Automower® pogledajte u videu! Sve informacije o natječaju doznajte na www.travopazitelj.com

Pročitajte više