Snježana Mehun o Danu žena: Ona mu je prala noge do smrti i bila sretna, što smo mi dobile danas?

Foto: Instagram

CIJELI svijet obilježava Dan žena. Osmi mart je dan kada se naveliko razgovara o ženskim pravima. Mnoge žene diljem Hrvatske i svijeta slave današnji dan te ga u potpunosti posvećuju sebi, a nekima od njih večeras će biti jedini izlazak u godini.

I poznate Hrvatice slave Dan žena. Maja Šuput se pohvalila buketom crvenih ruža na Instagramu, a fotku je popratio i odgovarajući opis.

"Sretan vam Dan žena drage moje. Mene je moja jutarnja dostava prekrasnih ruža podsjetila kako smo mi žene voljena, pažena i mažena bića i kako ništa manje ne zaslužujemo", napisala je Maja na Instagramu

"Vjerujte, mi možemo hodati po vodi kada želimo. A kada nam se ne da, ne možemo se ni ustati iz kreveta", poručila je Žanamari Perčić.

Snježana Mehun je, pak, objavila pomalo neobično razmišljanje.

"Sretan nam 8. Mart. Dan žena! Moja baka nije znala da ima “prava” no ipak je dobila sve sto je trazila onim sto zovemo zenskim lukavštvima, s druge strane opet morala je ostati do smrti sa čovjekom za kojeg su je udali sa 16 g, nikada se nije žalila, rodila mu je 11 djece i prala noge do smrti ,ali zato nije rjesavala financijske probleme, susjedske svađe niti je znala ima ili nema novaca na računu! Moja baka je bila sretna nije znala za drugačije,njje mogla na najmanji problem blockirat ga na whatsappu, popeglat fotke i krenut u lov na Instagramu! Moj djed je volio baku brinuo se za nju u svim segmentima života onako kako bi se muškarac trebao brinuti za svoju ženu, štitio je od svega i svih... Dok ih smrt nije rastavila! Što smo mi dobile danas? Mogućnost izbora ako dobijemo 1 ružu, da se izborimo za cijelu “kantu” buket", napisala je Snježana na Instagramu.

 

Nataša Janjić je muškarcima poručila: "Mogu napraviti isto što i ti, dok krvarim."

Nives Celzijus je s fanovima podijelila fotku iz djetinjstva.

"Nekad djevojčica, danas žena, velikih snova i zaraznog osmijeha . To sam ja. Uvijek nasmijana i pozitivna i dalje sanjam velike snove. Sretan mi moj dan...A sretan i vama drage moje. Želim vam da uvijek budete pozitivne i nasmijane", napisala je.

 

Bojana Gregorić je objavila sliku svoje majke. "Nemoj svoditi svoje snove i ideale na moguće ostvarivo", napisala je Bojana uz čestitku.

 

Pročitajte više