Snježana Mehun o mlađem zaručniku: Bila je to ljubav na prvi pogled

U POSLJEDNJE vrijeme često ćemo naići na naslove poput "Madonna zaljubljena u mlađahnog Jesusa", "Lana Jurčević u vezi s maturantom" ili možda "Mlađe je slađe: Vlatka Pokos ljubi mladog Marina". Je li to novi trend među domaćim i stranim celebrityjima ili je samo riječ o pukoj slučajnosti odlučili smo upitati Snježanu Mehun koja je jučer otvorila svoj novi Posh Fantasy Bar.

Podsjetimo, Snježana Mehun zaručena je za osam godina mlađeg Mihaela Galekovića, ali kako tvrdi ona - razlika u godinama se u njihovom slučaju nikada nije osjetila. "Ja osobno ne mislim da je to trend. Imala sam već nekoliko mlađih muškaraca i prije, a što se tiče Mihaela nikada nisam primijetila da je on toliko mlađi od mene", rekla nam je poduzetnica.

"To je jedan neponovljiv osjećaj koji se dogodi jednom u životu"

Kada ga je upoznala, tvrdi Snježana, zamijetila je da je mlađi, ali joj nisu bile bitne godine tako da ga nije odmah pitala koliko je točno razlika između njih. "Kada je on ušao u prostoriju, to je bila ljubav na prvi pogled. To je jedan neponovljiv osjećaj koji se dogodi jednom u životu. Da je bio stariji deset godina sigurno bi završilo na isti način", priznaje Snježana koja dodaje da se sve na kraju svodi na ljubav.

"Ili nekog voliš ili ne voliš. Ne vidim zašto bi godine trebale biti bitne u tom slučaju. Uostalom između mene i njega nije toliko velika razlika. Eventualno da je 20 ili 15 godina mlađi to bi vjerojatno bio problem", rekla nam je Mehunka s kojom se složila i manekenka Aleksandra Grdić.

"Ljubav nema veze s parama niti godinama"

"O mlađim muškarcima mislim isto što i o starijima. Ako se dogodi neka kemija ili nekakvi osjećaji to nema veze sa godinama", rekla nam je Alex koja smatra da su ljudi posljednjih godina previše opterećeni svojim, ali i tuđim godinama. "Možda je trend sada, ali mislim da je to predrasuda. Ako voliš onda voliš bez obzira na sve i to nema veze s parama, godinama niti s ničim", rekla nam je za kraj Aleksandra Grdić.

Pročitajte više