Snjezana Mehun o radnicama s Balkana u Beču: Svaki posao ima smisla ako vas veseli

Foto: Instagram

SNJEŽANA Schillinger nakon udaje za Franza Schillingera sve više vremena provodi u Austriji, a na Instagramu je iznijela svoje mišljenje o ženama iz istočne Europe koje rade u toj zemlji. 

"Mišljenja sam da svi imamo izbor raditi što volimo, nemojte raditi u čemu ne uživate, štetite sebi i svima oko sebe! Kada god vidim bijesne face prodavacica u Billy u Beču iz istočnoeuropskih/balkansih zemalja nikako mi nije jasno što tu rade?! Tako Vam Bog pomogao kao kupcu ukoliko nešto priupitate ili tražite neki proizvod na lošem nerazumnom njemačkom ce Vas otpiliti", započela je.

"Rijetke su one koje taj posao rade pune entuzijazma"

"Bile bi sretnije u svom selu da rade na zemlji, imaju OPG. Što su s ovime dobile nesretan život u stranoj zemlji u nekom podrumskom stanu i pitanje hoće li ih zdravlje poslužiti da uživaju tu “prokleta je Austrija” penziju u tom svom “selu” iz kojeg su pobjegle!

Rijetke su one koje taj posao rade pune entuzijazma, ljubazne i uslužne za te sam sigurna da su sretne i njihov put ima smisla! Svaki posao ima smisla ako Vas veseli i zavisi iz kog kuta gledate jer na kraju dana baš svaki pošteni posao Vas moze veseliti", napisala je Snježana na Instagramu.

Pročitajte više