Snježana Mehun objavila fotku face liftinga, ima i poruku za sve koji se bahate

Foto: Instagram

SNJEŽANA MEHUN sa svojim pratiteljima podijelila je fotografiju na kojoj se nalaz usred facelift masaže lica, kako je taj kozmetički zahvat bez operacije opisala na Instagramu.

"Možete sada pogađati kakva je ovo nova tehnika popravljanja zubi bez bušilice ili ću vam otkriti tajnu, bila sam na faceliftingu. ali bez nosa (za sada). Masaža lica koja potiče cirkulaciju, voljeni kolagen i vraća mišiće lica u prvobitno stanje bebe čemu svi težimo, što reć prema gore! Za sve oni koji se bahate da im to još ne treba mala digresija 'svi smo jednom bili mladi i svi ćemo jednom biti stari'. I svima je potrebno da nam lice zasja odmorno i svježe! Jedina činjenica koju ne možete promijeniti u životu, ali možete je učiniti ugodnijom i biti ponosni na svoja svakodnevna ulaganja i trud...", napisala je uz fotografiju.

Njezini pratitelji, kojih na Instagramu ima više od 22 tisuće, uglavnom su se složili s njom, no neki su joj poručili kako je "prirodno lijepa i bez toga."

Inače, 48-godišnja dizajnerica oduševila je i Kolindu Grabar-Kitarović, a nedavno se pohvalila kako ju je predsjednica iznenadila i rasplakala.

Pročitajte više