Snježana Mehun otkrila kako ju je Kolinda rasplakala: "Prvo sam se prepala..."

Foto: Instagram

NAKON nedavne revije svog brenda Duchess na zagrebačkim fontanama Snježana Mehun pohvalila se kako ju je iznenadila i rasplakala predsjednica Kolinda. 

Naime, Snježana je u podugačkom statusu na Instagramu objavila kako se pobojala da će joj kiša uništiti dugo planiranu reviju te da se sve okrenulo na bolje kad su se pojavili Kolindini izaslanici koji su joj uručili buket cvijeća i predsjedničine pozdrave.

"U trenutku kada stojiš pokis(o)la nasred livade u centru grada, a pripremao si nešto uz veliki trud i napor šest mjeseci. Krene padati kisa i pomisliš ok, sve pada u vodu doslovno, ali tada ugledaš dva markantna gospodina kako hodaju prema tebi bas kao u filmu Man in black! Prepadneš se od stresa i pomisliš 'dobro što još sada će se dogoditi?' Međutim oni se široko osmjehnu uz pitanje 'gospođa Snježana Mehun?' ( btw koja ne sliči na sebe) i tek tada ugledaš veliki buket i u pozadini čuješ kako izgovaraju: 'Ja sam izaslanik Predsjednice. Ona vam želi sve najbolje i ispričava se jer nije mogla doći. Tada počneš, naravno, plakati jer si žensko, izgrliš dečke jer si spontan(a), skupiš zadnji atom snage jer si žensko, naravno. Kreneš brisati stolice, juriti okolo, obući štikle, popraviti kosu... Nebo se smiluje, tata razmakne oblake, pojavi se duga i ugledaš sve svoje prijatelje, poznate osobe medije, poslovne partnere, rodbinu kako najednom od svuda dolaze preko mokre livade", napisala je Snježana uz fotku s buketom.

Pročitajte više