Snježana Schillinger ima poruku za sve žene: Ako vaš muž ne voli vaše prijateljice...

Foto: Instagram

SNJEŽANA SCHILLINGER objavila je fotografiju sa suprugom Franzom Schillingerom. U opisu je napisala poduži tekst o ljubavnim vezama i ostavila je poruku za sve žene.

"A ja još uvijek lovim zalaske sunca! Kažu da su najljepši na otvorenom moru i ne lažu! Kažu i da ako vaš muž ne voli vaše prijatelje ne voli baš ni vas jer vi se zrcalite u svojim prijateljima! Cure ne vjerujte muškarcu koji vas želi mijenjati, produžiti vam suknju, promijeniti frizuru, ekipu, posao", započela je objavu.

"Znate onaj tip frajera kojem smetaju vaše frendice i frendovi, koji vas zlostavlja s nekim svojim teorijama kakva je vaša ekipa, tipa meni su koma ti tvoji gayevi, skandalozne slike na društvenim mrežama?! Stari, pa stani malo, ali ja sam se s tim ljudima družila, ružila i preživjela vrhunski sve te godine bez tebe di si tad bio kada su mi držali glavu dok 'povraćam ispred Sokola' zbog nekog nebitnog lika", dodala je.

Kaže kako njezin Franz nije takav "zadrti muškarac". 

"Ova krajnja metafora nije istina, ali vam može dočarati vrhunac prijateljstva! Sve ste to vi i ako vas takvu ne želi prihvatiti ne treba vam! Franz nije takav tip zadrtog muškarca zato je on onaj pravi! Za mene kažu da volim biti okružena ljudima i to me čini sretnom n,o ja sam najsretnija kada usrećujem ljude oko sebe", zaključila je.

Podsjećamo, Snježana i Franz upoznali su se 2018. godine preko zajedničkih poslovnih partnera. Zaručili su se na Maldivima, a vjenčali su se u rujnu prošle godine na Kornatima.

Pročitajte više