Snoop Dogg se svađa s Europljanima oko toga kako se radi joint. Video je viralan

Foto: YouTube

VJEROJATNO najpoznatiji konzument marihuane na planetu, reper Snoop Dogg, i popularni glumac Seth Rogen trenutno su ponovo hit na društvenim mrežama zbog intervjua otprije nekoliko godina u kojem su govorili upravo o konzumaciji takozvane trave.

Snoop i Rogen su prilikom gostovanja kod Howarda Sterna u jednom trenutku otkrili da ih jako smeta način na koji Europljani pripremaju joint i da stalno ulaze u rasprave s njima. Problem je, kako kažu, u tome što Europljani dodaju duhan u joint i miješaju ga s marihuanom.

"Snoop, smetaju li ti rasprave s Europljanima oko toga stavlja li se duhan u joint?" pitao je Rogen popularnog repera, a ovaj je odmah krenuo s negodovanjem.

"Da, čovječe, mrzim to sranje", ispalio je Snoop, a Rogen se odmah s njim složio. "Stavljaju jebeni duhan iz cigareta u joint. Miješaju to sranje s jebenom travom. Ako ne pazite s tim sranjem, udarit će vam u glavu", pojasnio je Snoop.

"Pluća će vam eksplodirati"

"Zašto bi uopće netko uništavao travu duhanom", pitao ih je Stern, a Rogen je objasnio da je Europljanima to način da malo razrijede travu i sačuvaju si više za kasnije. Zatim se ponovo uključio Snoop i pojasnio kako Europljani motaju jointove.

"Oni vam uzmu samo malo trave i dodaju gomilu duhana", rekao je Snoop, a Stern se nadovezao. "Ne želite valjda da vam sav taj duhan uđe i pluća, je li tako?" pitao ih je voditelj, a Dogg i Rogen uglas su odgovorili: "Ne, jebote."

Rogen je na kraju spomenuo kako miješanje s duhanom utječe na napušenost, odnosno da ako pomiješate travu s duhanom, nećete biti napušeni kako treba.

"Sjebat će vas to miješanje trave i duhana, pluća će vam eksplodirati", poručio je Snoop.

Pročitajte više