Sočna gay pusa Jima Carreyja i Ewana McGregora najavljuje novi film

OBJAVLJENA je prva promotivna snimka za crnohumornu dramu "I Love You Phillip Morris" napravljenu prema istinitoj priči u kojoj glume Jim Carrey i britanski glumac Ewan McGregor. Upravo oni prikazani su kako dijele poljubac, a promotivna je fotografija u samo nekoliko sati završila u gotovo svim svjetskim tabloidima. Javnost očito uživa čitati o homoseksualizmu i poznatima, pa čak i kad je u pitanju priča na velikom platnu. 

Jim Carrey u filmu tumači oženjenog muškarca, prevaranta Stevena Russella kojega uhvate na djelu te on završi u zatvoru. Tamo se sprijatelji s Ewanom McGregorom u ulozi Phillipa Morrisa, a dvojica prijatelja ubrzo izrastu u nešto više od toga, među njima se rodi prava ljubav. "I Love You Phillip Morris" napravljen je prema knjizi Stevea Mcvickera, istinitoj priči o dvojici zatvorskih kolega, Russellu i Morrisu, koji zajedno služe zatvorsku kaznu u kaznionici u Teksasu prilikom čega se i zaljube, a kada Morris izađe iz zatvora, Russell je iz zatvora pobjegao četiri puta kako bi mogao biti sa Morrisom, a jednom je čak i lažirao svoju smrt. U prošlogodišnjim najavama film je opisan kao spoj filmova "Uhvati me ako možeš" i "Planina Brokeback".

Pisci Glenn Ficarra i John Requa, tim zaslužan za filmove "Bad Santa" i "Bad News Bears" će producirati film što će ujedno biti i prvi put da se ovaj par okušao u produciranju. Izlazak filma zakazano je za veljaču 2009. godine, a kritičari već prognoziraju nominacije za Oscara pouzdajući se u izuzetnu glumu obojice glumaca.

K.H.

Pročitajte više