Šogoricu Ane Bučević pitali što misli o njenom radu. Odgovor je prilično jasan

Foto: Instagram

ŠOGORICU Ane Bučević, srpsku pjevačicu Maju Nikolić, pitali su hoće li ići na njene radionice. Odgovor je bio prilično jasan.

"Neću, ja ne prakticiram takav vid rada na sebi. Postim svaki post već 22 godine i prakticiram duhovni rad na sebi i sve što preporučujem svima jest da pročitamo knjige naših velikih svetitelja, Nikolaja Velimirovića, žitija Svetog Save", rekla je za Kurir.

>>Udala se Ana Bučević

"Bilo koja žitija naših pravoslavnih filozofa i svetitelja, pa ćete vidjeti i naći odgovore na iskušenja današnjeg svijeta. Nemam ništa protiv motivacijskih govornika, ali takav vid rada na sebi ne upražnjavam", dodala je.

Nije naklonjena ni predstavnici Srbije na Euroviziji Ani Đurić Konstrakti. Umjesto toga podržava Acu Lukasa koji tvrdi da je pokraden na Beoviziji.

"Uvijek sam bila na Lukasovoj strani. Ja sam s njim počinjala karijeru, prvi nastup u Švicarskoj sam imala s njim i mnogo ga volim. Jedva čekam epilog suđenja, sigurna sam da ima sve dokaze o kojima priča", rekla je.

Potom se obrušila na Konstraktu.

"Ne razumijem tu vrstu umjetnosti i ne sviđa mi se pjesma. Ja sam nagrađivani umjetnik i najmlađi istaknuti umjetnik u Srbiji. To je recitacija, nije ni repanje. Ako narod ili netko tko voli Konstraktu, misli da smo dali nešto novo, ni ovog puta Srbija neće poslati ništa novo", rekla je.

Pročitajte više