Šok za UFC fanove: Otpustili seksi ring djevojku Brittney Palmer



UMJESTO da dosegne, a možda i prestigne slavu i popularnost svoje kolegice Arianny Celeste, UFC-ova seksi ring djevojka, Brittney Palmer, je dobila otkaz u najjačoj svjetskoj borilačkoj organizaciji. Razlozi za sada nisu poznati, a da je vijest istinita, može se zaključiti i prema službenim stranicama promocije od kuda je Palmer jednostavno izbrisana preko noći.

Ona je, pak, sve prokomentirala na svom Twitteru. Iz njezinih se riječi može zaključiti kako je noga koju je dobila od svog poslodavca, veliko iznenađenje i za nju samu. "Hvala svima na dobrim željama. Život je pun iznenađenja. Ovo će me definitivno malo spustiti na zemlju. Kraj", napisala je lijepa Brittney.

Ova mlada Amerikanka posao nošenja tabli za runde među mišićavim gladijatorima u kavezu dobila je početkom godine kada su se spojile dvije borilačke promocije - WEC i UFC. Fanovi diljem svijeta odmah su prepoznali njezin "potencijal" i Brittney je krenula već utabanim putem koji je prokrčila Arianny Celeste. Naslovnice poznatih magazina, seksi editoriali, snimanje reklama, a na kraju i kretanje prema slikarskim vodama. Sve se ovo izdogađalo u njezinom životu za samo nekoliko mjeseci. No, za razliku od poslušne Celeste, Brittney je tu i tamo znala izletjeti s nekom nepromišljenom izjavom. Takve stvari se ne toleriraju u vrlo profesionalnom UFC-u pa je lako zaključiti kako je možda i to kumovalo naprasnom otkazu.

UFC fanovi diljem zemaljske kugle već žale za lijepom Brittney, no nema sumnje kako će borilačka promocija naći dostojnu zamjenu...

Pročitajte više