Šokantna priča: Fatalna holivudska glumica izbola mafijaša jer ga je zatekla u krevetu s kćerkom?

Screenshot: YouTube

LANA TURNER bila je holivudski seks simbol i najfatalnija glumica u povijesti. Osim po svojim filmskim ulogama, Turner je poznata i po burnom privatnom životu.

Turner je svjetsku slavu stekla ulogama u filmovima "Dr. Jekyl and Mr. Hyde" i "Peyton Place" za koji je bila nominirana i za Oscara. Poznata je i po ulozi u filmu "Poštar uvijek zvoni dvaput".

Lana se udavala čak osam puta, a hodala je s facama poput Clark Gable, Rex Harrison i Frank Sinatra.

Sudeći po njezinim biografijama ubila je svog nasilnog ljubavnika i okrivila svoju kćer za ubojstvo. Povjesničar Darwin Porter tvrdi kako ima dokaze koji upućuju da je Lana ubola nožem Johnnya Stompanatoa, mafijaškog glavonju tog vremena nakon što ga je zatekla u krevetu s njezinom 14-godišnjom kćerkom.

Naime, Johnny je ubijen 1958. godine, a u službenom policijskom izvješću pisalo je kako je "naletio na kuhinjski nož kojeg je Lanina kćer zgrabila kako bi obranila svoju majku". Njezina kćer Cheryl završila je u pritvoru za maloljetnike.

Najnovija otkrića o ovom ubojstvu izašla su na vidjelo nakon što je detektiv Otash koji je radio na ovom slučaju prije svoje smrti priznao kako je "namjestio mjesto ubojstva" s Laninim odvjetnikom.

"Ja sam obrisao Lanine otiske s noža u njezinoj kupaonici. Napravio sam ono što nisam smio", rekao je u Darwinovoj knjizi. Isto tako, neki Lanini bliski prijatelji kasnije su izjavili kako im je sama priznala ubojstvo.

Drugi svjedok tvrdio je i kako je zvala Sinatru nakon ubojstva te kako je on "zbrisao" prije nego je policija došla.

Lana je počela hodati s Johnnyem 1957. godine, nakon što ju je "bombardirao" cvijećem i dijamantima. Zarađivao je velike novce ucjenama holivudskih zvijezda i raznim prevarama. Poznato je i kako je s vremenom postao vrlo nasilan prema Lani. Navodno ju je silovao i znao je držati pištolj uperen u njezinu glavu kao podsjetnik da pripada samo njemu.

Biograf je rekao kako je Lana zavela više holivudskih legendi nego ijedna druga filmska zvijezda. Najveća femme fatale umrla je 1995. godine u 74. godini života. 

Pročitajte više