Šokantni detalji: Objavljeno policijsko izvješće o premlaćivanju Rihanne

POLICIJSKO izvješće o premlaćivanju pjevačice Rihanne izašlo je u javnost. Iako je većina informacija procurila odmah nakon tragičnog događaja, sad je objavljen i detaljan slijed događaja. Naime, kako piše na početku, policija je primila poziv žene koja je nekontrolirano vrištala, a kad su došli tamo pronašli su uplakanu i uzrujanu Rihannu koja je sjedila na vozačevom mjestu u parkiranom autu.

Rihannina usta bila su puna krvi

Iako je bila jako uzrujana, Rihanna je ispričala policajcima da se posvađala s Chrisom Brownom i to zbog nečega što se dogodilo ranije tog dana. "Sve je počelo u automobilu gdje je tad bijesna Rihanna udarila šakama o plastičnu površinu ispred suvozačevog sjedala gdje je sjedila. Vozač je tad stao, otvorio suvozačeva vrata automobila i pokušao izgurati žrtvu van, ali mu to nije pošlo za rukom jer je žrtva bila vezana sigurnosnim pojasom", piše u policijskom izvješću.

"Kada je nije mogao izgurati iz automobila, uhvatio je žrtvu za glavu i udario je o bočno staklo. Žrtva se tad okrenula prema vozaču, a on ju je desnom šakom udario u lijevo oko i nastavio voziti. Iako je vozio, Chris je nastavio udarati žrtvu". Prema riječima Rihanne, usta su joj nakon nekoliko udaraca bila puna krvi, kao i njezina odjeća te unutrašnjost automobila.

"Upravo si napravila najgluplju stvar ikad. Sad ću te zaista ubiti"

Nakon prvog napada, Rihanna se pogledala u ogledalo te je primijetila da joj je oko počelo naticati. Chris ju je tad pogledao i rekao: "Ubit ću Boga u tebi kad dođemo doma. Čekaj i vidjet ćeš". Pjevačica je zatim ispričala kako je pokušavala dobiti osobnu pomoćnicu, ali ona se nije javljala na mobitel. Ipak, prestrašena Rihanna odglumila je i rekla u praznu slušalicu "da je na putu prema doma i da se pobrine da policija bude kod kuće kad stignu".


Iako je pretpostavljala da će to smiriti njezinog dečka, Rihanna se prevarila. Isprovocirani Brown bacio je njezin mobitel kroz prozor i rekao joj: "Upravo si napravila najgluplju stvar ikad. Sad ću te zaista ubiti". Zatim je počeo i drugi napad, a bijeni Chris nije ni gledao kamo je udarao. Budući da je žrtva stavila ruke iza glave kako bi se zaštitila, zadobila je ozljede po rukama.

"Čvrsto ju je stisnuo za arterije na vratu kako bi zaustavio protok krvi u glavu"

"Brown je tada zaustavio auto i zaključao ga dok je Rihanna bila unutra. Dok ju je udarao, Rihanna je uzela ključeve, ali on nije prestajao s udarcima. Čvrsto ju je stisnuo za arterije na vratu kako bi zaustavio protok krvi u glavu zbog čega nije mogla disati i počela je gubiti svijest", piše u policijskom izvješću.

Rihanna je tad cipelom pokušavala razbiti prozor i izaći van, ali nije uspjela. Nakon kratkog vremena, Brown je izašao iz automobila, ali se vratio i počeo se derati jer nije mogao naći ključeve. Još ju je nekoliko puta udario, izašao ponovno van iz auta i pogledao u prtljažnik, a zatim se udaljio od mjesta događaja.

Chris je za premlaćivanje Rihanne dobio uvjetnu kaznu od pet godina i kaznu od šest mjeseci društveno korisnog rada. Bivšoj djevojci ne smije prići na manje od sto metara

Rihanna je tad zvala policiju, a kad su došli imala je puno modrica, posjekotina, bila je natečena po cijelom licu i krv je bila posvuda. Kako su kasnije zaključili, Chris je imao veliki zlatni prsten na desnoj ruci što je još više ozlijedilo mladu pjevačicu.

Iako se nagađalo da se par nakon tragičnog događaja pomirio, njihovi glasnogovornici nekoliko puta su to demantirali. Pjevačica je tužila svog bivšeg dečka koji je dobio uvjetnu kaznu od pet godina te kaznu od šest mjeseci društveno korisnog rada i zabranu prilaska na sto metara. Prema nekim navodima, Chris je Rihannu tukao i prije, zbog čega bi se trebao zaputiti na jednogodišnje savjetovanje o neprihvatljivosti nasilja u obitelji.

Pročitajte više