Sonja Kovač: Kao da već jesam u braku, taj mi papir i nije toliko bitan

SONJA KOVAČ je jedno vrijeme bila poznata kao glavna posvuduša, no već se dugo nije pojavljivala na različitim eventima. "Malo se skrivam, uvijek dođe vrijeme da se malo sakrijem. Ma, imala sam puno posla s faksom, dala sam u šest mjeseci šest ispita, sada su mi ostala tri, tako da nije ni čudo da me nigdje nije bilo", objasnila nam je zgodna plavuša.

"Dečko i ja smo se ovo godine skrivali po plažama i bili na penzionerskim mjestima"

Sonja privodi kraju studiranje socijalnog rada na pravu te kaže kako se može zamisliti da jednoga dana radi u toj struci. Faksom se bavila do ljeta, a onda se prepustila uživanju. "Opustila sam se, putovala. Bila sam u Las Vegasu, pa s dragim na moru, pokerom sam se bavila. Pratim me sreća, kako ne", smije se Sonja. "Ovo ljeto smo se dragi i ja skrivali po plažama. Jedne se godine skrivamo, a jedne tulumarimo po popularnim mjestima. Ove smo godine bili na ovim dosadnim, penzionerskim mjestima, gdje nema nikog, nema paparazza", smije se Sonja.

S dečkom je u dugogodišnjoj vezi i već se osjeća kao da je udana. "Pa mi kao da već jesmo u braku. Četiri godine živimo zajedno, a brak, bit će. Iako mi taj papir i nije toliko bitan. Ali ako ti jednog dana dođe do toga da napraviš to, jer ti je lijepo, zašto ne, no sigurno neću forsirati, ne prije nego obavim još neke stvari. I majčinstvo da, definitivno, jednoga dana", otkrila nam je Sonja, koja je bila na premijeri filma Woodyja Allena "Ponoć u Parizu". Za grad iz naslova vežu je samo lijepe uspomene. "Bili smo u travnju dečko i ja, imali smo romantični produljeni vikend u Parizu i bilo je prekrasno, Obožavam Pariz, sigurno ćemo ponovo ići. Ali ne na medeni mjesec, za tu ćemo prigodu ipak izabrati nešto puno dalje i egzotičnije", kaže Sonja.

Pročitajte više