Sophia Bush: Zaljubljena sam u ženu. Sretnija sam i mirnija nego ikad

Foto: Profimedia

Glumica Sophia Bush, najpoznatija po ulozi Brooke Davis u seriji One Tree Hill, konačno je sretno zaljubljena. Prije gotovo 20 godina bila je kratko u braku s kolegom iz serije Chadom Michaelom Murrayom, a prošle godine je objavila da se razvela od Granta Hughesa nakon samo 13 mjeseci braka. Progovorila je o tom periodu života.

"Sjećam se trenutka kada mi je suprug čestitao godišnjicu braka na Instagramu. Kada sam vidjela tu objavu, potpuno sam problijedila. Prijatelji i obožavatelji tada su mi neprestano pisali da izgledam sretno, no nisam osjećala ništa.

Cijeli dan sam imala osjećaj da svi čekaju moju objavu punu ljubavi i zahvalnosti. Sjela sam, odabrala sliku, napisala lijepu priču o ljubavi i sreći i stišala unutarnji glas koji mi je govorio suprotno. Objavila sam fotografiju, otišla u kupaonicu i povratila", rekla je za Glamour magazin. Naslov članka je: "Konačno se osjećam kao da mogu disati."

Sasvim spontano upoznala je Ashlyn

Nakon razvoda otišla je na terapije sa skupinom žena gdje su dijelile svoja iskustva iz brakova. Među njima se pojavila Ashlyn Harris, bivša američka nogometašica, koja je također bila u procesu razvoda. Iako nije očekivala da će pronaći ljubav tako spontano, Bush kaže da joj je Harris promijenila život.

"Uz nju sam naučila ne samo preživjeti već i napredovati", kaže glumica. Ne voli to što osjeća potrebu da se identificira kao pripadnica LGBTQ zajednice, ali je svjesna da mora koristiti svoj glas u tu svrhu.

"Doživjela sam toliko sigurnosti, poštovanja i ljubavi u ovom okruženju, kao da je cijeli život to moj jedini i pravi dom. Znala sam oduvijek da je moja seksualnost fluidna, ali sada sa sigurnošću i bez podsmjeha mogu reći da sam zaljubljena u ženu. I da se osjećam sretnijom i mirnijom no ikada. Trebalo mi je 41 godina da dođem do ovog osjećaja", istaknula je glumica.

Pročitajte više