Sophie Anderton: Mark Bosnich i ja zajedno smo se drogirali



SOPHIE ANDERTON, poznata britanska manekenka, dala je eksluzivni intervju za Red Carpet. Ispričala je cijelu povijest svog drogiranja, koje je prema priči započelo kad je ušla u svijet manekenstva s 14 godina, a do 18 već je bila navučena na kokain.

Jabuka dnevno

Objasnila je to time što je bila manekenka koja je izgledala dosta "zdravo", a takav izgleda se baš i nije tražio na pariškim modnim pistama, te je uskoro zbog dijeta jela jabuku dnevno. Uskoro joj se kao riješenje nametnuo kokain, na koji je u danima najveće ovisnosti trošila oko 1500 funti tjedno, a da nije bilo tog zla, na račun bi spremila 250 000 funti. Zbog nedostatka novac, ubrzo je postala elitna prostitutka. Na odvikavanju je bila jednom, i ubrzo se vratila starom zlu, nakon čega je opet otišla na odvikavanje.

Marc me je tukao

Za sebe vjeruje da je rođena kao kokainska ovisnica stoga bi svima poručila da drogu niti ne probaju, jer nikad ne znaš na što si slab. Za svoje nevolje, osim manekenstva, krivi i nogometaša Marck Bosnicha, koji je naše gore list. Nogometaš ju je navodno bacio na samo dno, te su se zajedno stalno drogirali, a uz drogu, bile su tu i tuče, naime, Marc je svoju tadašnju dragu više puta pretukao. Danas su svi ti dani iza nje, te se nada da će ostvariti karijeru u "anti-ageing" kamapnjama.

Pročitajte više