Soraja napokon priznala otkud joj toliki novac

Foto: Instagram

SORAJA VUČELIĆ tvrdi da nema nikakve veze s elitnom prostitucijom i da je sav svoj novac legalno zaradila. Glasine su dodatno uzele maha zbog njenog prijateljstva sa Željkom Rolović, privedenom zbog organiziranja elitne prostitucije na crnogorskom primorju.

"Elitna prostitucija je godinama tabu tema. Mnoge djevojke se bave time, a mnoge od njih viđate na malim i velikim ekranima. One sve putuju, odmaraju u egzotičnim ljetovalištima, a na slikama nikada nema nekog dečka, ljubavnika... Samo one. Onda se mnogi zapitaju odakle im novac za takav način života? Ja to razumijem. Nikada se nisam pravdala, ali imam veliko nasljedstvo i njime raspolažem. Nisam sav novac spiskala na krpice i provod, nego sam uložila u kuću i apartmane na moru koje iznajmljujem", rekla je u emisiji "Press pretres" i dodala da su u njenim apartmanima odsjele i folk pjevačica Milica Todorović i njena majka.

Prokomentirala je svoju suparnicu Staniju, s kojom se čak susreće na sudu. Naime, Stanija tuži Soraju zbog izjava da je oralno zadovoljavala muškarca pod imenom Matija.

"Moj svijet nema dodirnih točaka s njenim. Ne može mi biti rival neko tko nije u sferi mog interesa, izgleda, godina, među nama je ogromna razlika. Neću nikada shvatiti zašto sam njoj i sličnim djevojkama trn u oku i doslovno se bave mojim likom i djelom. Nikada se s njom nisam družila, djevojke s kojima se družim nisu s estrade", rekla je Soraja. 

Pročitajte više