Spaljena Mischa Barton ne može zapamtiti sedam rečenica teksta

MISCHA BARTON ovih je dana odigrala gostujuću ulogu prostitutke u NBC-jevoj seriji "Zakon i red: Odjel za žrtve", ali, prema pisanju američkih tabloida, na setu se baš ničim nije proslavila. Nakon što su Mischu "oprali" zbog podbratka koji je glumica pokazala, a kamera zabilježila, danas tabloidi javljaju kako mlada glumica nije bila sposobna zapamtiti tekst od sedam rečenica, kako su se scene u kojima glumi morale ponavljati bezbroj puta te kako je izvrsno uigranoj ekipi serije tlak digla - do neba.

"Imala je samo sedam rečenica! Sedam! Svaki put kad bi se zbunila, zaboravila bi cijeli tekst, a Mariska (iskusna detektivka) bi je morala upozoravati da je njezin red da nešto kaže. Krajnje iritantno i naporno", otkrio je anonimni izvor sa snimanja za RadarOnline.

Razlog Mischine spaljenosti lako bi mogao ležati u stilu života mlade glumice. Nakon što smo je upoznali u seriji "O.C." kao mladu, perspektivnu i hvaljenu glumicu, Mischa se odala čarima Hollywooda i uskoro završila bez novih zapamćenih uloga, puna celulita, ispijena, sama i sklona narkoticima. Nedavno je završila na rehabilitaciji nakon što je sama nazvala policajce da je odvedu u jednu od holivudskih klinika za poznate i slavne, ali to joj, čini se, nije pomoglo. Netom nakon izlaska snimljena je kako sama i dezorijentirana baulja Hollywoodom, što je potaknulo nove glasine - kako su one da se sabrala čista laž.

Pročitajte više