Zbog Kate se ponovo širi fotošopirana fotka španjolske kraljevske obitelji iz 2005.

Foto: Profimedia

OVIH dana svi pričaju o Kate Middleton i njezinoj fotošopiranoj slici. Zbog toga su se mnogi prisjetili Photoshop fejlova u kraljevskoj obitelji, a kopanje po starim fotkama nije zaobišlo ni španjolsku kraljevsku obitelj.

Njihov fejl dogodio se davno, još 2005. godine. Dosad su mnogi na to i zaboravili, ali internet pamti. Točnije, kraljevska stručnjakinja Eugenia Garavani pamti. Na Instagramu se prisjetila božićne čestitke kralja Juana Carlosa i njegove supruge Sofije. Tu je fotografiju 22. prosinca 2005. objavila španjolska kraljevska obitelj.

Slika je bila glavna tema u medijima

Sofija u naručju drži tada novorođenu unuku Leonor, a ispred njih sjede ostali unuci - Felipe, Victoria, Eugenia, Miguel, Juan, Irene i Pablo. Slika je bila glavna tema neko vrijeme nakon što je španjolski El Mundo objavio da članovi obitelji zapravo nisu zajedno pozirali za božićnu čestitku. Odmah je postalo jasno da su glave unučadi čudno postavljene. 

Naime, obitelj nije imala nijednu fotografiju unučadi na okupu pa je palača polijepila njihove prijašnje pojedinačne fotografije na pozadinu za potrebe čestitke. Naravno, poput Kate, i španjolska kraljevska obitelj objavila je neku vrstu isprike.

"To nije fotografija službenog događaja - to je samo napravljena slika koja se koristi kao božićna čestitka", rekao je tada njihov glasnogovornik.

Pročitajte više