Spasio život djevojci zahvaljujući gledanju serije "The Office"

Foto: Facebook / Screenshot: YouTube

CROSSLEY SCOTT je 21-godišnji automehaničar iz Arizone i veliki ljubitelj serije "The Office" koju je opsesivno gledao iz zabave, a na kraju je zbog nje uspio spasiti jedan život, piše Brightside.

Scott je prilikom testne vožnje mušterijinog automobila primijetio drugi automobil u opasnosti. Odmah je dotrčao do spomenutog automobila da vidi može li ikako pomoći vozaču, a onda je ugledao ženu koja leži bez svijesti.

Kako je najprije lupao po prozorskom staklu i tako ju pokušao probuditi, shvatio je da uopće ne reagira i ne čuje ga pa je kamenom razbio staklo i izvukao ju van iz automobila te shvatio kako je prestala disati. U pomoć su priskočile i dvije slučajne prolaznice, a Scott je odmah nazvao hitnu pomoć kako bi što prije došli po unesrećenu ženu.

Do dolaska hitne pomoći nije mogao biti miran te nije znao što činiti, a kako nikada nije polagao obuku pružanja prve pomoći, nije znao što je najbolje učiniti u takvoj situaciji. Ipak, ono što je spasilo stvar bila je scena iz epizode "Stay Alive" serije "The Office" u kojoj jedan od likova pruža prvu pomoć drugom liku. Scott se prisjetio što sve treba činiti kako bi nekome spasio život te je to uspješno i učinio.

Žena imena Claire tada je prevezena u bolnicu gdje se oporavila te je puštena na kućnu njegu, a Scottu je zahvalna što je dao sve od sebe da ju spasi i pomogne joj u situaciji s kakvom dosad nije imao iskustva.

Pročitajte više