Seksala se sa šefom, njen dečko će zbog jednog razloga odmah znati što je napravila

Ilustracija: 123RF

"JA SAM takav idiot. Seksala sam se sa šefom, što je tad bilo super, no ostala sam trudna, a moj partner će znati da sam ga prevarila jer se podvrgnuo vazektomiji", priznala je jedna žena koja je pisala britanskoj seks kolumnistici Dear Deidre.

"Moj partner ima 44 godine, razveden je i ima dvoje tinejdžera iz prošlog braka. Kad smo se upoznali, otvoreno mi je rekao da se podvrgnuo vazektomiji jer se bivša žena jednom uplašila da je trudna, a već su odlučili da neće imati više djece. Ja imam 27 i voljela bih postati mama, no jasno mi je da sam morala prihvatiti da se to neće dogoditi ako ostanem s njim. Dobar je čovjek", pojasnila je pa nastavila o samoj noći kad se upustila u preljub:

"Radim na benzinskoj postaji, a moj šef je drag. Ima 39 godina, oženjen je i ima malog sina. Jedne večeri polica je pala i udarila me u glavu, šef se zabrinuo, izvukao pribor za prvu pomoć i zatvorio dućan. Čistio mi je ranu dok sam ja pila votku koju mi je dao da se smirim. Osjetila sam trnce dok mi je bio tako blizu, pogledala sam ga i zagrlila. Potom smo se poljubili i poseksali u sobi za zaposlenike. Znam da sam pogriješila, no bio je jako drag, a seks je bio odličan. Nakon toga on se prebacio u drugu firmu, a ja sam doznala da sam trudna. Pokušavam sve skriti od partnera, no počinje se vidjeti. Razmišljala sam o pobačaju, no emocionalno sam rastrgana. Mislim da se ne želim odreći šanse da postanem majka."

Deidre joj je rekla da su šanse da će šef ostaviti svoju ženu jako male.

"Ako odlučite zadržati dijete, zakonski je obvezan financijski ga potpomagati, a moralno je obvezan biti brižan otac. Hoće li biti tako? Bi li vaš partner mogao shvatiti da želite biti majka i prihvatiti dijete drugog muškarca. Ako ne može prijeći preko toga da ste ga prevarili, morat ćete odlučiti što vam je važnije. Jeste li spremni biti samohrana majka? To može biti teško, imate li nekoga da vas podrži u tome? Jasno mi je da se osjećate rastrgano, iako budućnost možda donosi muškarca koji želi obitelj koliko i vi. Morate razmisliti o puno toga", odgovorila je Deidre.

Pročitajte više