Spencer Pratt: Brak s Heidi Montag bio je lažan kao i njezin nos, sise i obrazi

NEŠTO više od mjesec dana nakon razlaza Heidi Montag i Spencera Pratta, američki se dečko oglasio medijima otkivši kako je njegov brak s plastičnom starletom bio potpuno lažan. "Najgluplji američki par", kako su im tepali tabloidi, razišao se zbog navodne međusobne nevjere, a nakon što je u petak dobio papire za razvod od nekadašnje zvijezde MTV-jevog reality showa "The Hills", Spencer je iskoritio interes medija da otkrije još neke detalje iz zajedničkog života s Heidi.

"Moj brak s Heidi Montag bio je stvaran koliko i njezine sise, nos, obrve i obrazi", izjavio je Spencer Pratt za People. "Volim Heidi, ali je naš brak bio dio showa The Hills", napisao je na Twitteru. "Dobio sam papire za razvod?! Zar svećenik nije bio jedan od unajmljenih glumaca, jednako kao i svi moji navodni prijatelji na vjenčanju? Zar nismo to napravili samo zbog gledanosti, nisam valjda zaista bio u braku cijelo ovo vrijeme? Pa Heidi i ja smo prekinuli vezu prije početka posljednje sezone showa!", tvrdi Spencer.

Heidi i Spencer u vezi su od 2006., zaručili su se nekoliko mjeseci kasnije, u showu "The Hills", a vjenčanje je, nakon svađa i mirenja, održano 2008. godine. Iz zajedničkog su se doma iselili prije nešto više od mjesec dana, a Spencer opovrgava kako je njihov razvod samo još jedan marketinški trik. "Naš razlaz nije trik. Volimo se, ali ja sam željan slave, a Heidi to nikako ne odgovara. Nema šanse da se moja ljubav prema slavi i njezina želja za mirnijim životom ikad usklade", objasnio je svojedobno Spencer razlog razvoda.

Pročitajte više