Splićani "prokuhali" kraj lijepih žena i vrućeg body painta

SINOĆ je u Splitu održana modna revija dizajnerice Olgice Pink upotpunjena radom body paint artistice Tine Angel, koja je za ovu priliku oslikala tijela golišavih modela, ali i tijelo same dizajnerice. Vrućoj atmosferi pridonijela su i mnoga lica sa splitske društvene scene, a nakon revije tulumarilo se po dobrom starom ljetnom običaju, do dugo u noć.

Podsjetimo, relativno nepoznata modna dizajnerica Pink prošle godine punila je stupce crne kronike, i to u čak dva navrata. Tijekom jednog od njezinih posjeta Dubrovniku, Pink i stilista Tonija Brekala s kojim je bila u društvu, napali su huligani iz nejasnih razloga. Tada je deblji kraj izvukao Brekalo koji je zadobio ozbiljne ozlijede, dok je Olgica prošla s udarcem u leđa i pozamašnom količinom uvreda sručenih na njezin račun.

Nastradala zbog sličnosti s folk pjevačicom Jelenom Karleušom?

Međutim, tek nekoliko tjedana nakon dubrovačkog incidenta, Pink su usred noći u Splitu presreli ondašnji huligani, jer su je navodno zamijenili sa srpskom pjevačicom lakih nota i narodnjaka, Jelenom Karleušom. Pink je zaradila niz hematoma i nekoliko udaraca u nos, a zbog težine ozljeda bila je i hospitalizirana.

Zašto je žena koja podsjeća na Jelenu Karleušu uopće izazvala takvu reakciju kod nekolicine Splićana, koji su navodno bili potpuno pijani? Riječ je o turbofolk zvijezdi koja u Srbiji, pa i na cijelom prostoru bivše Jugoslavije, ima brojne poklonike i uživa status prave narodnjačke zvijezde čiji se profit navodno broji u milijunima eura. U posljednje vrijeme pozornost je privlačila "kontroverznim" spotom za pjesmu "Tihi ubica", a svoju najveću konkurenticu Cecu Ražnatović nekoliko je puta prozvala za sudjelovanje u umorstvu njezinog dečka Zorana.



"Nemam snage ispričati vam kakve su sve prostote govorili. Zgrabili su me, a zatim je uslijedio udarac koji mi je slomio nos. Htjeli su me ugurati u automobil, ali sam se opirala i tako zadobila iščašenje ruke i oguljenu podlakticu. Da nije naišao drugi vozač, koji ih je natjerao u bijeg, tko zna što bi bilo", ispričala je Olgica tada.

Pročitajte više