Splićanka Tina Duran pobjednica je "Chick Fighta 2008."

TINA DURAN je chick fighterica godine, jednoglasno je odlučio žiri sastavljen od tri probrana i cijenjena mladića sa hrvatske plesne scene - Alena Sesartića, plesača, modela i koreografa, Matka Šimića, najboljeg zagrebačkog boogie i lockin plesača te Tomislava Horvata, mlade nade hrvatskog hip-hop cagea. Tinu su u prednatjecanju za finalisticu izabrali upravo Indexovi posjetitelji, a stručni žiri vaš izbor je potvrdio, dodijelivši mladoj Splićanki ovu laskavu titulu.

> Fotke iz Piranhe pogledajte u Indexovom Nightlifeu

Osim laskave titule, Tina je osvojila i pregršt sponzorskih nagrada - novčanu nagradu u iznosu od tisuću kuna, poklon paket sponzora, Shoe Be Do-a, Bossov mirisni poklon paket, zlatnu karticu kluba Piranha, s kojom će uvijek imati status VIP gosta, te zlatnu tenisicu "Chick Fight 2008.". Atmosfera u Piranhi bila je doslovno užarena - klub je bio dupkom pun gostiju koje je zanimalo samo jedno, kako naše natjecateljice plešu.

Drugoplasirana natjecateljica "battlea" bila je Martina Drezga, u plesačkim krugovima pozanata kao Spindarella, natjecateljica koja je pobijedila i u prvom "Chick Fightu", održanom 2006. godine. Spindarellu su u stopu slijedile trećeplasirana Ela Magda i četvrtoplasirana Marija Ivančić, tako da je žiri zaista imao pune ruke posla. Međutim, kad su trebali odlučiti o pobjednici jednoglasno su se složili, i oduševljenu Tinu, članicu plesne grupe "Unit X Crew" proglasili ultimavnom ovogodišnjom pobjednicom.

Organizatori izbora izuzetno su zadovoljni odazivom publike i povratnim informacijama koje im sa svih strana pristižu, a ukoliko ste propustili priliku i niste se prijavili na ovogodišnji "Chick Fight", ne tugujte - ovo natjecanje polako prelazi u tradiciju R'n'B Confusiona powewrd by Index.hr i njegovog rezidencijalnog kluba Piranhe.

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više