Splitski menadžer: Božo Vrećo nema hit, al pjeva u suknji, Massimo zavija

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

SPLITSKI menadžer Ivan Bubalo, mrzitelj svega urbanog i obožavatelj Lidije Bačić, na svom Facebook profilu opleo je po Šibeniku i organizaciji ovoljetnih koncerata u tom gradu. Bubalo je na svom Facebook profilu popljuvao gotovo sve izvođače koji su ovog ljeta nastupili na tvrđavi sv. Mihovila i imali pune koncerte. Svoj post (prepun pravopisnih i gramatičkih grešaka) Bubalo je nazvao "Kad se vlajče pogospodi" i nije mu jasno zašto mediji Šibenik nazivaju gradom kulture.

"Uredi se tvrđava (kakvih ima 18 na Jadranu)--sa prekrasnim pogledom (tako je sa svih tvrđava) i
Održie se koncerti...........
Vrečo............(nema ni jednog hita--ali piva u suknji )
Frajle----------(nemaju ni jednog hita )....
Massimo.........(zavija li ...zavija)
Urban..............(i njegov največi hit je...suknja...)
Rundek.............(ima hit prije 30 god )..
Nina ...................( važno je samo da je urbana)..
I GRAD ŠIBENIK I MEDIJI NA TEMELJU OVIH KONCERATA PROGLASE ----ŠIBENIK GRADOM KULTURE.... NAJVAŽNIJE SU IPAK ORGANIZATORI ZABORAVILI - trebali su osigurat --lepeze--tako da svaki posjetitelj dobije na ulazu i tada bi kao nekad u Beču --SVI POSJETITELJI BILI KULTURNI----JER LEPEZE SU ODRAZ KULTURE A PROGRAMI SU USPUT", kaže Bubalo.

"Nije bilo tvoje Lidije Bačić i Seve, nećeš to ni doživjeti", spustio mu je odmah jedan od pratitelja na Facebooku, a većina ekipe se složila. Mnogi su mu u komentarima pokušali objasniti da su koncerti navedenih izvođača bili popunjeni, ali se Bubalo nije dao ometati.

Pročitajte više