Splitski menadžer koji je popljuvao Ninu Badrić sada progovorio o Severini i razljutio mnoge

 Foto: Facebook/Instagram

SPLITSKI menadžer Ivan Bubalo koji je prije nekoliko dana popljuvao Ninu Badrić na svom Facebook profilu, sada je progovorio o Severini.

"Talent kakav se rađa jednom u 99 godina. Ponavljam, gluma, pivanje, pisanje, manekenstvo, slikanje, režija, svega čega se ona uhvati - najbolja je. Najveća umjetnica Splita od stvaranja države (što podrazumijeva Hrvatske). Jednog dana na padinama Marjana križat će se ulice Gorana Ivaniševića i Ivana Balića s ulicama Stipe Božića i Tonija Kukoča, a uzbrdo ide ulica Dina Rađe i Blanke Vlašić. E tu će Grad Severini dati perivoj, a odatle se vidi do Italije. Oni koji se ne slažu sa mnom (mislim da će ih biti), slobodno mi napišite, ali molim vas ne dirajte Sevu. Bez obzira na sve, ona je za tri koplja najbolja", napisao je Bubalo i izazvao burne reakcije.

"Apsolutno, ali zaboravili ste navesti da iza nje neće ostati 10-15 hitova i evergreena kao nekim prethodnim izvođačima koje ste obrađivali! Već 20 godina pjeva samo turbo folk poskočice! Ali da je najveća zabavljačica u RH i na Balkanu - to stoji", poručio mu je jedan pratitelj, dok su drugi poručili: "Koje svetogrđe! Severinu staviti na razinu jedne Blanke? Meni to izgleda kao loš vic. Severina je naročito procvala otkad ju je primio Bregović. Teško je zaboraviti 'Afriku papriku' i.'Štiklu'."

Pročitajte više