Splitski menadžer ljut na Frankin tim zbog optužbi o plagiranju: "Osramotili su Hrvatsku"

Foto: Instagram/Facebook

SPLITSKI menadžer Ivan Bubalo na Facebooku se osvrnuo na optužbe da je pjesma Crazy s kojom će Franka Batelić predstavljati Hrvatsku na Eurosongu plagijat.

"Je li mogla veća sramota? Da vidimo koji će majmuni s HTV-a sad dobiti otkaz... Osramotili su cijelu Hrvatsku (ako se još može osramotiti)", napisao je Bubalo, a s njim su se u komentarima složili i neki njegovi Facebook prijatelji.

"Kopija u 99 posto", napisao je jedan Bubalov pratitelj, a on je dodao: "Plagijat, ali 101 posto!"

Inače, Franku i njezin tim je za plagiranje optužio rumunjski glazbenik Guez koji je svoju pjesmu Ceea ce iubim na YouTubeu objavio dva dana prije nego što je objavljen teaser Frankine pjesme, a skoro dva tjedna prije nego što je javnost mogla čuti cijelu Frankinu pjesmu.

""Pjesma Crazy je autorsko djelo teama Karpo medija, na kojoj je, uz Branimira Mihaljevića, produkciju radio Denis Mevlja, poznat i pod umjetničkim imenom Denzel Beats, a tekst i vokalne dionice radila je Franka. Na razvoju pjesme, u suradnji s HRT-om intenzivno se radi od prosinca. Izvođač koji je iskoristio pjesmu Crazy kao podlogu za svoju rap obradu, potpisao je Denzel Beatsa (Denis Mevlja). Instrumentalna i karaoke verzija pjesme je dostupna na svim javnim glazbenim platformama, pa se veselimo novim zanimljivim verzijama. Vidimo se u Portugalu", rekao je nakon toga Frankin menadžer Siniša Bevanda za Index.

Nakon toga se ponovno oglasio Rumunj te optužio hrvatski tim za laganje i objavio screenshotove mailova od 11. siječnja ove godine u kojima se vidi da je kupio sporni beat za 79.99 dolara od Denzel Beatsa, odnosno Denisa Mevlja koji je radio i na Frankinoj pjesmi.

 

 

Pročitajte više