Splitski menadžer o Goranu Karanu i Tomislavu Braliću: "Vrlo, vrlo, vrlo loši ljudi"

Foto: Pixsell/Duško Jaramaz

NAKON što je osudio odluku HRT-a da na Eurosong pošalje Franku Batelić, splitski menadžer Ivan Bubalo otkrio je što misli o Goranu Karanu i Tomislavu Braliću.

"Goran Karan i Tomislav Bralić. Obojica pripadaju među pet najboljih glasova Hrvatske (uz Olivera, Cetinskog i Giuliana). I jedan i drugi već sada imaju brojne evergreen pjesme. Vrlo često ih slušam, super glas i super pjesme, ali... Ali isto tako obojica su među najnegativnijim ljudima na estradi. Vrlo, vrlo, vrlo loši ljudi. Moj savjet je - slušajte ih slušajte, ali miljama daleko od njih", napisao je Bubalo.

U komentarima ispod njegove objave vrlo brzo javilo se mnogo njegovih neistomišljenika, koji se pitaju kad će Bubalo, koji u posljednje vrijeme privlači pažnju javnosti komentarima o najpoznatijim hrvatskim glazbenicima, napokon stati.

>>Splitski menadžer otkrio što misli o Nini Badrić: "Ma, kakva je to ona zvijezda?!"<<

"Pa sve si estradnjake ispljuca...Dokle ćes tako?", poručio mu je jedan pratitelj. "Ne znam čemu ovakav komentar o njima dvojici.... obojicu poznajem godinama i baš bi za njih stavio ruku u vatru prvenstveno zbog toga kakvi su ljudi", "ti imaš takva iskustva i ja to poštujem. Međutim, ja sam s obojicom surađivao i nemam takva iskustva", još su neki od komentara.

Pročitajte više