Splitski menadžer otrovno o Nini Badrić: "Došla i napunila dnevni boravak"

Instagram

IVAN Bubalo, splitski menadžer i strastveni obožavatelj Lidije Bačić, već godinama na svom Facebooku izražava mišljenje o pjevačima u Hrvatskoj. Ukratko - hvali većinu pjevača koji dolaze iz Splita, smatra da je Lidija Bačić najuspješnija pjevačica u Hrvatskoj, a ostatak estrade često pljuje i ne može shvatiti zašto se urbana glazba pušta na hrvatskim radio postajama. 

U jednoj od svojih posljednjih objava na Facebooku opet je spomenuo Ninu Badrić za koju tvrdi da ne može napuniti dvoranu u Splitu i da je samim time nije zvijezda. Bubalo je na Facebook postavio novinski članak o Nini koja je jednoj obožavateljici pjevala u dnevnom boravku, u sklopu nagradne igre poznatog radija koji dovodi hrvatske zvijezde u domove njihovih obožavatelja.

"Ja tako mislim...ja to znam. Evo došla Nina u Split ..i napunila dnevni boravak...", napisao je Bubalo koji je i prošle godine pljuvao po Nini.

"Split ima dvoranu od 1500 mjesta, drugu od 5000 i treću od 10.000. Nije nikada tu nastupila jer ne bi napunila ni pola najmanje'', napisao je prošle godine Bubalo na Facebooku. Bubalo je tada napisao i kako se Nina u Dalmaciji može vidjeti u Zadru, Šibeniku i Dubrovniku, uglavnom na otvaranju klubova i robnih kuća.

Nina ga je tada ušutkala jednom fotografijom.

Pročitajte više