Splitski trgovac lopove tjera natpisom: "Ova pekarnica je pod zaštitom Chucka Norrisa"

JUŽNOAFRIČKI mediji raspisali su se o vlasniku jedne hrvatske pekarnice koja je u nekoliko navrata bila opljačkana. Kako bi spriječili daljnje provale i odbili potencijalne provalnike, vlasnici su na vrata pekarnice objesili fotografiju karate prvaka Chucka Norrisa i ispod napisali: "Ova pekarnica je pod zaštitom Chucka Norrisa".

Kriminalci iz poštovanja prema Chucku pekarnicu ostavljaju na miru

U daljnjem tekstu stajalo je: "I sada ta ista pekarnica nije imala provalu više od jednog mjeseca! Vlasnik nam je rekao kako je u početku natpis trebao biti šala, međutim, fora sa Chuckom Norrisom je doista uspjela i nikome od tada nije palo napamet provaljivati".

"Svi ovdje su vidjeli njegove filmove i Chuck je jako popularan, čak i među kriminalcima koji su nas očigledno odlučili zbog njega ostaviti na miru", rekao je vlasnik južnoafričkim medijima.

U britanskim medijima, pak, stoji kako se radi o nekom vlasniku pekarnice iz Splita, ali nije specificirano o kome. No, spomenuli su Mirnu Kovačić, asistenticu prodaje koja im je rekla: "Da budemo iskreni, sve je počelo kao šala, ali je na kraju uspjelo. Otkako je poruka obješena na vrata nikome nije palo napamet dirati pekarnicu, a prije su je pljačkali barem jednom tjedno. Čini se kako lopovi nevjerojatno poštuju Chucka, toliko da su nas ostavili na miru".

L.V.

Pročitajte više