Splitski vozač izbacio putnike iz busa da pomogne invalidu: "Smeta mi nepravda"

Foto: Press/Facebook

VOZAČ Prometovog autobusa u Splitu Ante Bonacin odlučio je reagirati na bezosjećajnost putnika koji su mu ušli u autobus.

Naime, na stanici je čekao mladić u invalidskim kolicima, kojem je vozač po dolasku otvorio druga vrata. On nije uspio ući, kad su se drugi putnici ugurali unutra, a on nije mogao ni pristupiti rampi.

Tu je uskočio vozač i natjerao sve putnike da izađu iz autobusa te uđu na prva vrata. Usput im je rekao i nekoliko riječi o njihovom ponašanju, koje su se urezale u sjećanje putnika koji je zgodu podijelio s lokalnim medijima.

"Evala narode..Eo mene vašeg vozača ANTE.

Napokon da van se zahvalim na lipim ričima pohvalama i svemu ostalome lipome šta ste mi uputili na sve načine koje ste imali..došlo mi je stotine zahtjeva na fb..stotine poruka u inboxu..ono zatrpali ste me da sam lopaton mora kopat po inboxu..osjećaj je lip ..prekrasan šta reć osim hvala vam svima od srca ..dakle amo vako..ZAHVALJIVAN SE VAKO EVRIBADI JER KO CE ODGOVORIT NA SVAKU PORUKU POSEBNO.. NEMOJTE ZAMIRIT..

Jebiga situacija koja mi se dogodila u busu je za moje oci bila neglediva i živci su mi skočili na iljadu i zacrnilo mi se prid ocima da san reagira kako sam reagira..oni koji me znaju znaju da sam malo maćan i nisu iznenađeni mojim potezom..ja sam takav ..smeta mi nepravda u 3 p.m...često na nepravdu ne možemo utjecat i bude poklopi se ušima i ne pizdi ali ode sam ja bia taj koji je nepravdu riješia,jer sam bia u mogućnosti hvala bogu riješit nas svoj način.Ne volim da me se smatra herojem jer heroj nisam , ja sam običan čovik koji je reagira ka šta bi vjerojatno svak normalan ...Žalosno je da je uopće ovo vijest udarna ova dva dana po ciloj Hrvatskoj a i Bosni i HERCEGOVINI.Žalosno je da ja moran ljudima od 50g davat mukte psiho terapije po busu..žalosno je da ja osim šta vozim moran gubit živce na stvari koje su osnova kulture koje se uče dočin progledaš i skineš se s materine sise..Cila situacija je jako jako žalosna. Nastavi li svit vako dalje živit idemo u 3 p.m. niko na nikoga neće pogledat ni da umire..JAKO TUŽNO I ŽALOSNO..ŠTA REC...molio bih medije da ako me misle kontaktirat donesu 1 napunjenu bateriju za LG G5 i 2 kila pečenog jer brate mili mobitel mi je non stop u struji ko da sam na fixnom..a tipkajući i pričajući ogladnin.

ETO HVALA SVIMA JOŠ JEDNOM I  SKUŽAJTE STA SAN VAM SKAKA PO FB NON STOP TOLIKO DA SAM I SAM SEBI DOPIZDIA", napisao je vozač na Facebooku o cijeloj situaciji.

Pročitajte više