SPOILERI Lena Headey otkrila kako se osjeća zbog onog što se dogodilo Cersei

Screenshot: YouTube

LENA HEADEY otkrila je svoje mišljenje o predzadnjoj epizodi Igre prijestolja pod nazivom "Zvona" te otkrila kako se točno osjeća vezano uz posljednja zbivanja s njenim likom.

Ako niste gledali posljednju emitiranu epizodu, upozoravamo vas da slijede spoileri. Upozoreni ste na vrijeme, ako i dalje čitate, to je na vašu odgovornost.

Kao što se i očekivalo, Cersei Lannister doživjela je svoj kraj u nedjelju, ali ne na okrutni način koji je većina gledatelja očekivala. Umjesto toga glavna negativka umrla je u naručju svog brata Jaimea, kojeg glumi Nikolaj Coster-Waldau, a dvorac rušio na njih.

Headey, koja je glumila Cersei proteklih osam sezona, priznala je da je isprva imala podijeljene osjećaje oko smrti svog lika.

"Htjela sam veliku borbu s nekim", rekla je u intervjuu za Entertainment Weekly.

Nakon nekoliko razgovora s Coster-Waldauom, Heady je promijenila mišljenje.

"Što smo više razgovarali o tome, to mi se sve više činilo kao savršen kraj. Došli su skupa na ovaj svijet i sad s njega zajedno odlaze", rekla je.

Headey je dodala da ju je iznenadilo to što se po scenariju Jaime vratio k njoj.

"Shvatila je koliko ga voli i koliko on nju voli. To je najiskrenija veza koju je imala. Na kraju pripadaju jedno drugom", rekla je.

"Možda je konačno Cersei našla mir", zaključila je.

Reakcije na Cerseinu smrt na Twitteru su podijeljene. Neki su se našalili da je njen dementni sin Joffrey, koji je otrovan u četvrtoj sezoni serije, "dobio bolju smrt".

Pročitajte više