SPOILERI Najšokantniji preokret u GOT-u razočarao fanove: "8 godina ovo čekamo?"

Screenshot: Youtube/Twitter

TREĆA epizoda osme sezone Igre prijestolja donijela nam je dugo iščekivanu bitku između živih i mrtvih, ali dio fanova ostao je razočaran raspletom. 

Ako još niste pogledali treću epizodu, sad je pravi trenutak da prestanete čitati jer u daljnjem tekstu SLIJEDE SPOILERI. 

SPOILER ALERT!

Treća epizoda pod nazivom The Long Night bila je jedna od najiščekivanijih epizoda Igre prijestolja dosad. Pola svijeta nestrpljivo je iščekivalo sukob udruženih junaka Westerosa i vojske (ne)mrtvih pod vodstvom misterioznog Noćnog kralja. 

"Najveća bitka u povijesti televizije" dala nam je nekoliko zaista epskih scena, pa čak i borbu zmajeva, ali najšokantniji preokret bila je konačna smrt Noćnog kralja. I dok su mnogi očekivali da će ga ubiti Jon Snow, pokazalo se da mu je glave došla Arya Stark.

Neke je fanove ovakav rasplet razveselio, dok su drugi ostali duboko razočarani. 

"Je li još netko pomalo razočaran što je Arya bila ta koja je ubila Noćnog kralja ili načinom na koji je to napravila? Odlična bitka, odlične žrtve, odlično snimanje. Ali scena njegove smrti, jako antiklimaktična", bio je jedan od komentara. 

"Osam godina čekamo Azor Ahaija i dobijemo Aryu kako ubija Noćnog kralja. Tako sam jebeno razočaran. Nije ih bilo briga u ovoj epizodi. Zašto je Noćni kralj htio Brana? Koji je njegov motiv? Tako jebeno razočaran", složio se drugi. 

"Napravili ste Noćnog kralja najstrašnijim likom serije, a tako je bilo jednostavno ubiti ga. Arya je prošla kroz sve one Bijele hodače i bravo za nju, ali ja sam razočaran", istaknuo je treći. 

"Ok, iako obožavam činjenicu da je Arya ubila Noćnog kralja, razočarana sam jer su nam u prethodnim sezonama uvjerili da ćemo vidjeti Jona i Noćnog kralja u epskom sukobu, a to se nikad nije dogodilo", požalila se jedna korisnica. 

Pročitajte više