Sponzoruše otkrile najčešće zablude o svom životu - mogli biste se jako iznenaditi

Foto: Instagram

ČESTO čujemo priče o sponzorušama i njihovim sponzorima i imamo već određenu sliku u glavu oko načina na koji funkcionira takav odnos.

Sponzori im pokrivaju njihove životne troškove uz pokoji skup poklon dok im one zauzvrat prave društvo i pružaju zadovoljstvo uživanja u društvu mlade i lijepe djevojke.

Ipak, postoji puno stereotipa oko ovakve vrste odnosa, prenosi EliteDaily. Donosimo neke od njih.

1. Sve su sponzoruše glupe

Opće je vjerovanje kako su sve djevojke koje stupaju u ovakav odnos glupe. Ipak, ovo nije uvijek istina. Većina ovih djevojaka su visoko obrazovane i studiraju, no često se za financijsku potporu okreću jačim polovicama. S ove točke gledišta, djevojka zapravo "iskorištava" muškarca.

2. Sponzoruša dobije samo džeparac

U većini slučajeva ovo nije istina. Ovim djevojkama sponzori često plate i školarinu, režije i poklanjaju skupocjene darove.

3. Svi su sponzori stari i ružni

Na velikom broju siteova na kojima sponzori traže ljepše polovice mogu se vidjeti slike mladih i zgodnih muškaraca. Naravno, ima i starih i ružnih, ali nisu svi sponzori takvi. Dosta djevojaka ulazi u sponzorski odnos s muškarcima s kojima bi ionako izlazila. Razlog zašto mladi i privlačni muškarci ulaze u ovakav odnos je uglavnom priroda njihovog posla koja im ne dopušta ozbiljne veze.

4. Postoje samo ženske sponzoruše

Ovo je daleko od istine. Možemo naći i puno muškaraca koji traže svoje ženske sponzore, a one su pak u potrazi za društvom s kojim bi uživale sve blagodati svog zarađenog novca.

5. Sve su sponzoruše mlade

Većina sponzoruša su mlade djevojke, ali nerijetko možemo naći i starije žene koje imaju svoje sponzore. Na kraju krajeva, postoje sponzori svih u svim životnim dobima.

6. Sponzorstvo uključuje seks

Ima li sponzorski par spolni odnos ili ne, ovisi o njihovom dogovoru. Postoje sponzori koji plaćaju lijepim djevojkama samo da se s njima pojave na određenom društvenom događaju.

7. Nitko neće hodati s bivšom sponzorušom

Postoji mnogo muškaraca kojih nije briga ako je njihova djevojka hodala sa starijim muškarcima.

8. Sve sponzoruše kasnije žale zbog upuštanja u ovakav odnos

Sponzoruše rijetko žale kasnije u životu zbog upuštanja u ovakvu vrstu veze, a neke od njih završe i u braku sa svojim sponzorima.  

Pročitajte više