Sponzoruši daje 80.000 kuna mjesečno, sad će se i vjenčati, no postoji jako čudna stvar u cijeloj priči

Foto: Instagram

33-GODIŠNJA Gail je sponzoruša koja je otvoreno podijelila svoje iskustvo za Refinery29.
Kaže da se time bavi zadnjih pet godina i da se upustila u to da bi pronašla društvo ili potencijalnog muža nakon što se preselila u Atlantu. Na kraju je dobila i puno više od toga.

"Najekstravagantniji poklon koji sam dobila bilo je neograničeno korištenje privatnog aviona", rekla je. Osim toga, često je obasipaju skupocjenim darovima, večerama, putovanjima i kartama za koncerte i izložbe.

"Najbolje bih to opisala tako da kažem da me tretiraju kao princezu. Možeš dobiti sve što tražiš", izjavila je.

Ipak, njezina veza s posljednjim sponzorom dobila je i svoj sretan završetak. 50-godišnjaka s kojim se viđa upoznala je prije dvije godine kada je prolazio kroz težak razvod. Nedugo zatim, zaljubila se u njega i započeli su vezu.

"Nisam to uopće očekivala, ali došla sam do toga da mislim da je ovo čovjek za kojeg se želim udati. Ja sam bila ta koja je započela cijeli razgovor o tome da uđemo u ozbiljnu vezu jer sam se jako zaljubila. Trebalo nam je nekoliko mjeseci da još jednom promislimo o svemu jer smo ipak vezu započeli putem online stranice za upoznavanje sponzora i sponzoruša. Na kraju smo se složili da ćemo našu vezu podići na novu razinu", rekla je.

Gail se sada ne viđa ni s jednim drugim muškarcem, niti dopušta njemu da viđa druge žene. Ipak, on joj dopušta da odlazi na spojeve s drugim sponzorima da "stekne više kontakata i unaprijedi karijeru". Ozbiljno razgovaraju o braku i misle da bi se uskoro mogli i vjenčati. Njezin se partner još uvijek ponaša kao sponzor.

"Daje mi oko 80.000 kuna mjesečno u što spada i najam jednosobnog stana za mene, iako živimo skupa. Većinu novca potrošim na poklone, a i plaćam porez na ono što zaradim kao sponzoruša", izjavila je. Datum vjenčanja još nisu odabrali, no kaže da se u budućnosti ne vidi ni s jednim drugim muškarcem.

Pročitajte više