Sporna Oksanina slika nakon Melovog zlostavljanja: Ona tvrdi da je autentična, stručnjaci demantiraju

MEDIJSKI rat između bivših zaručnika, Oksane Grigorieve i Mela Gibsona, polako prerasta u rat između pojedinih medija. RadarOnline je u zadnja dva tjedna stekao znatnu pozornost javnosti, ciljanim objavljivanjem snimaka, fotografija i članaka koji prikazuju Mela Gibsona kao luđaka. S druge strane, kontroverzni TMZ koji je u prošlosti imao nekoliko ekskluziva poput slike pretučene Rihanne ili informacije o smrti Michaela Jacksona, tvrdi da ima pouzdane informacije o tome da su optužbe protiv Mela, lažne.

"Nos nije njezin, niti usne"

Fotografija koja navodno prikazuje Gibsonovu zaručnicu nakon zlostavljanja, objavljena je u petak od strane RadarOnlinea. U nepunih 24 sata izazvala je brojne sumnje i kontroverze. Na njoj je navodno Oksana s polomljenim zubima, nakon što ju je Mel Gibson udario u lice. TMZ je odmah kontaktirao Oksaninog zubara koji navodno tvrdi da je fotografija lažna. "Nos nije njezin, niti usne. To nije autentična i točna fotografija. Definitivno je promijenjena", izjavio je Oksanin zubar, doktor Ross Shelden za TMZ.


 
Shelden će biti svjedok na suđenju, ukoliko bude podignuta optužnica protiv Mela Gibsona za zlostavljanje. Upravo je njemu Oksana pohrlila, dan nakon što ju je Gibson zlostavljao kako bi popravila zube. U izjavi koju je zubar napisao za potrebe istrage, navodno piše da su na zubima "vidljivi tragovi nasilnog udarca", ali oštećene su samo navlake, ne i zubi. Također napominje kako je želio slikati usta lijepe Ruskinje da bi lakše popravio štetu, no ona se tome snažno protivila. Na kraju je popustila, ali niti jednom nije rekla da je štetu na njenim zubima prouzročio Mel Gibson.

 "Ne postoje dokazi vanjske ili unutrašnje ozljede"

Doktor Shelden tvrdi kako je fotografija Oksane sa slomljenim zubima koja kruži internetom "100 posto lažna". TMZ je također angažirao druge stručnjake koji su analizirali fotografiju te ustvrdili da slika nije autentična, jer ne "oštećenje mekog tkiva" koje je uobičajeno kod udarca. "Ne postoje dokazi vanjske ili unutrašnje ozljede", rekao je navodno izvor iz policije.

"To je točna i autentična fotografija"

S druge strane, Radar Online se potrudio objaviti izjavu Oksaninog glasnogovornika iako je ona proteklih dana vrlo malo istupala u medijima. Zlobnici tvrde da je ruska ljepotica vjerojatno sama plasirala snimke Melovih ispada u medije, no tabloid je demantirao da ih je dobio od Oksane. "To je točna i autentična fotografija", izjavio je Oksanin glasnogovornik Steve Jaffe. Kaže kako je ona obavila obavijesni razgovor sa šerifovim zamjenicima i rekla im da je slika nastala nakon što ju je bivši zaručnik udario u usta.

"Zubar će biti snažan Oksanin svjedok na sudu"

Fotografija je u posjedu policije, a predana je i sudu u sklopu istrage protiv Mela Gibsona. Radar Online tvrdi da TMZ lažno citira Oksaninog zubara te navodi svoj izvor koji tvrdi da slika nije ni na koji način promijenjena. "Fotografija pokazuje da joj je usnica natekla, ima ostale ozljede i slika je u skladu sa zubarovom izjavom", tvrđi Radarov izvor. Ruska je glazbenica uznemirena i šokirana optužbama da je fotografija lažna, a doktor Sheldon navodno nikad nije rekao niti jednu riječ protiv Oksane koju poznaje već 12 godina. "Zubar će biti vrlo, vrlo snažan svjedok ako se odluči doći na sud kako bi izrazio potporu Oksani", riječi su još jednog u nizu anonimnih izvora, a javnost će pravu istinu moći saznati ukoliko cijela stvar dospije na sud.

Pročitajte više