Šprajca prozivaju zbog detalja na fotki: Ovo vam supruga sigurno nije vidjela

Foto: Instagram

ZORAN ŠPRAJC posljednjih mjeseci objavama na Instagramu pokazuje kako vodi računa o zdravom životu. Povremeno pokaže kako se zdravo hrani ili objavi fotku iz šetnje, a ovaj put je pokazao kako kod kuće vježba. 

Na fotki Šprajc vježba na orbitreku koji je postavljen na balkonu, a iza njega se vidi kako je snijeg pokrio okolicu. Društvo mu pravi pas. 

"Dobro jutro, mi se malo rastežemo a kako vi počinjete dan?" napisao je uz fotku. 

Neki su ga fanovi pohvalili zbog vježbanja, no mnogima je upalo u oko kako voditelj na nogama ima otvorene papuče kroz koje mu se vide bose noge. 

"Zorane, jeste li to bosi? Ma to supruga sigurno nije vidjela.", "Ajmo Zoranu kupiti čarape", "Je li hladno nogama ili vi to zbog cirkulacije", "Di su čarape Zoki, nahladit ćeš se", "Bos, a prostata?", "Bez čarapa po toj mećavi?", nizali su se komentari na koje Šprajc zasad nije odgovorio, osim što je jednoj pratiteljici ostavio emotikon koji se smije. 

Podsjetimo, voditelj je u studenom prošle godine doživio infarkt i tada mu je ugrađen stent, a početkom prošlog mjeseca javio se iz bolnice nakon ugradnje još jednog stenta

Ranije je također imao problema sa srcem. Prije nekoliko godina također mu je ugrađen stent. 2013. godine završio je u KB-u Dubrava nakon, kako je tada rekao, blažeg infarkta. Te subote u studenom 2013. godine Šprajc je osjetio jaku bol u prsima pa je hitno primljen u bolnicu, gdje je bio oko dva tjedna.

Pročitajte više